Home TOP NEWS Νέος χορηγός στο παντελονάκι με τη νέα χρονιά

Νέος χορηγός στο παντελονάκι με τη νέα χρονιά

filiko-paralimni69-ball


Σε σύναψη συνεργασία με τη Megabet ήρθε η ΟΜΟΝΟΙΑ όσον αφορά τη χορηγία στην ομάδα μας με αντίτιμο το λογότυπο της εταιρείας να μπει στο παντελονάκι των εμφανίσεων της νέας χρονιάς. Η ανακοίνωση του σωματείου μας:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία στοιχημάτων MEGABET PLUS LTD, η οποία θα ενταχθεί στους χορηγούς του Σωματείου μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Πρόκειται για μία συνεργασία, η οποία βασιζόμενη στον αλληλοσεβασμό, την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό, θα αποφέρει σημαντικά οφέλη και στις δύο πλευρές.

Το λογότυπο της MEGABET PLUS LTD θα βρίσκεται στο πίσω μέρος του παντελονιού των επίσημων εμφανίσεων της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Το ελκυστικό χορηγικό πακέτο του Σωματείου μας, προσφέρει και αρκετές άλλες μορφές ουσιαστικής προβολής της εταιρείας.

megabet

Η εταιρεία στοιχημάτων MEGABET PLUS LTD θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην Κύπρο και έγινε γρήγορα γνωστή με τις πολύ καλές αποδόσεις της καθώς και με τον αριθμό των αγώνων και αγορών που προσφέρει. Στην πορεία έκανε το μεγάλο βήμα και ενσωματώθηκε με την Top Sport (Ιαν. 2013) και με την ΒΗΤΑ BET (Δεκ. 2013).

Το αποτέλεσμα αυτής της συγχώνευσης ήταν η δημιουργία ενός μεγαλύτερου οργανισμού, που αναπτύσσεται συνεχώς και έχει καταφέρει σήμερα να προσφέρει με τις υπηρεσίες του μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες του και να θεωρείται μια από τις καλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Κύπρο, με περισσότερα από 130 καταστήματα Παγκύπρια.

Η MEGABET PLUS LTD προσφέρει ίσως την μεγαλύτερη γκάμα αγορών για στοίχημα με όλα τα δημοφιλή σπορ, ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, Formula 1, μπιλιάρδο, τένις, αγώνες στίβου, πετόσφαιρα, γκόλφ, πυγμαχία, cricket, rugby, baseball, χειροσφαίριση, χόκεϊ, χόκεϊ επί πάγου, futsal, αμερικανικό ποδόσφαιρο, darts, υδατοσφαίριση, WRC, moto GP, ποδηλασία, διαγωνισμός τραγουδιού eurovision και κινηματογραφικά βραβεία oscar.

Η εταιρία MEGABET PLUS LTD κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, διαθέτει εμπειρία στον τομέα, πολύ καλή γνώση της αγοράς και άρτια οργανωμένο και αποτελεσματικό τμήμα αναλύσεων.