Home TOP NEWS Όπως πάντα την γλίτωσαν “με μεγάλη ταχύτητα”

Όπως πάντα την γλίτωσαν “με μεγάλη ταχύτητα”

kaz-kosmos-kyp-apoel74Ο αυτοαποκαλούμενος πρωτοπόρος στον αγώνα κατά της βίας αιώνιος, για άλλη μια φορά την γλίτωσε χάρη στον παρατηρητή του αγώνα κυπέλλου με την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και τον Αθλητικό Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι οπαδοί του πυροβόλησαν με πιστόλι φωτοβολίδα στην κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τότε, ο παρατηρητής έγραψε πως η φωτοβολίδα έφυγε με μεγάλη δύναμη και όχι ότι έφυγε με πιστόλι. Εννοείται πως από τη στιγμή που δεν το έγραψε ο παρατηρητής, ο κ. Βρυωνίδης δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί περισσότερο με το θέμα, έτσι το Αποέλ, δεν τιμωρήθηκε όπως έπρεπε για άλλη μια φορά. Παρότι η ρίψη αντικειμένων στη κερκίδα αντιπάλου είναι από μόνη της σύμφωνα με το καταστατικό, λόγος για κεκλεισμένων, ο κ. Βρυωνίδης έκρινε πως πρέπει να αγνοήσει τους νόμους. Να σημειωθεί, πως ούτε για τη ρατσιστική επίθεση στον Ποτέ παραπέμφθηκαν.

Κατά τα άλλα, οι κύριοι της ΚΟΠ και του αιωνίου θέλουν να πιστέψουμε πως δεν υπάρχει παρασκήνιο, δεν έχουν άτομα δικά τους σε θέσεις κλειδιά και δεν ευνοούνται.