Home TOP NEWS Πρωτάθλημα στα μέτρα τους…

Πρωτάθλημα στα μέτρα τους…

pod-apoel-omo1-9


Άλλο ένα πρωτάθλημα, καταλήγει μετά το Σάββατο της Ντροπής στον αιώνιο αντίπαλο μας. Την ώρα που ο Αντώνης Χριστοδούλου έσφαζε την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Βασίλης Δημητρίου με τον Ιωάννη Λαζάρου φρόντιζαν το Αποέλ να κτίσει και απόσταση. Το πρωτάθλημα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους κι αν δεν ξυπνήσουν ΟΛΟΙ, θα βλέπουμε αυτό το έκτρωμα για πολύ καιρό ακόμα. Ο κόσμος έχει αγανακτίσει και δεν αργεί η μέρα που θα γυρίσει την πλάτη σε αυτή την παρωδία.

Το κυπριακό πρωτάθλημα έχει γίνει ένα έκτρωμα στο οποίο χαίρεται κατά κόρον το κακομαθημένο παιδί του και περιστασιακά διάφοροι βλάκες που νομίζουν πως έχουν γίνει μέρος της “κλίκας”. Καταλαβαίνουν πως στο τέλος της ημέρας το μόνο που μετράει είναι τα συμφέροντα του κακομαθημένου, όταν χρειάζεται να φάνε και αυτοί τον πάτσο τους. Και το γενικό συναίσθημα που υπάρχει, είναι πως αφού κουκουλώθηκαν ακόμα και οι καταγγελίες Παναγή (θα κάνει κακό ο Ιωνάς στους ομοϊδεάτες του;), αφού εξαφανίστηκαν και τα ηχογραφημένα με τους κουμούναρους, μόνο αν οργανωμένοι οι ομάδες κάνουν κάτι εναντίων στο Κουτσοκούμνη, το Αποέλ και τα άλλα μέλη της παράγκας θα αλλάξει κάτι.

Κάπου εδώ, μπαίνουν στο παιχνίδι και τα ΜΜΕ. Κύριοι, έχετε πολύ σοβαρό ρόλο να διαδραματίσετε και για την ώρα, όχι μόνο δεν είστε 4η εξουσία, αλλά επιλέγετε να είστε κομμάτι του συστήματος. Ξέρουμε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του χώρου σας, ξέρουμε πως κάποιοι θέλετε, αλλά το γεγονός πως στην πλειοψηφία τους τα μέσα ανήκουν σε Αποελίστες και Συναγερμικούς, δεν σας αφήνει. Κοιταχτείτε όμως στον καθρέφτη και αντιληφθείτε πως έχετε χρέος στον εαυτό σας και το άθλημα να βοηθήσετε να σωθεί αυτό που κάποτε αγαπούσατε. Δεν είναι δυνατό σήμερα όλοι να γράφετε διθυράμβους για μια ομάδα που έπαιζε 12 εναντίων 10 και δεν κατάφερε να επιβληθεί. Δεν είναι δυνατόν να γενικολογείτε ενώ τα πράγματα ήταν χθες σε Λάρνακα και Λευκωσία ήταν τόσο ξεκάθαρα και συγκεκριμένα. Δεν αργεί η ώρα που ο κόσμος θα στραφεί και εναντίων σας και είναι κρίμα, γιατί ξέρουμε πως πολλοί έχουν αγνές προθέσεις και πολλές δυσκολίες…

υ.γ. Διαβάσαμε ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό κομμάτι, που ξεκινούσε με την έκφραση “Δεν έχει σημασία ποιες είναι οι ομάδες”. Με όλο το σέβας, όλη η σημασία είναι στο ποιες είναι οι ομάδες.