Home TOP NEWS Συγκινητικό το αντίο του Λέο – “Θα έκαιγαν τη Λευκωσία”

Συγκινητικό το αντίο του Λέο – “Θα έκαιγαν τη Λευκωσία”

pod-omo-ermis-may-17-42


Ο Λεάντρο Μαρκολίνι, στο τελευταίο του παιχνίδι στο ΓΣΠ, γνώρισε την αποθέωση και στη συνέχεια ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για τα όσα πέρασε στο σύλλογο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο ποδοσφαιριστής άνοιξε την καρδιά του στο postgame της PrimeTel και δήλωσε πως αυτό που του έλειψε στο τριφύλλι, ήταν μία πρόκριση στους ομίλους, μία πρόκριση που θα έκανε τον κόσμο να κάψει τη Λευκωσία!

Η απόφαση του

«Είναι δύσκολο να πω αντίο, ήταν σαν την οικογένεια μου τα τελευταία χρόνια. Όλοι έκλαιγαν στην οικογένεια μου ακόμα και στη Βραζιλία, όλοι αγαπούν τη ζωή στην Κύπρο. Όλοι θα είναι στην καρδιά μου, είναι δύσκολο».

«Θα κρατήσω την αγάπη του κόσμου γι’ αυτή την ομάδα, αυτό το πάθος που είχαν, τα είδα με τα μάτια μου στις εκστρατείες. Για μένα ήταν σαν το σπίτι μου. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση».
pod-omo-ermis-may-17-213

Αυτό που τελικά δεν πήρε 

«Ήταν το όνειρο μου οι ομίλοι, ήθελα να δω αυτό τον κόσμο να ζει αυτή τη στιγμή. Είδαμε τι έκαναν στη φιέστα του πρωταθλήματος, θα έκαιγαν την Λευκωσία εάν περνούσαμε στους Ομίλους. Αυτό δυστυχώς μου έλειψε».

Η καλύτερη στιγμή
«Η καλύτερη ήταν σίγουρα η κατάκτηση του πρωταθλήματος όπου από τα πλέι οφ ο κόσμος πανηγύρισε σε κάθε αγώνα με γεμάτο γήπεδο».

Η χειρότερη στιγμή
«Ήταν δύο ή μάλλον τρεις οι χειρότερες στιγμές. Η μία πρόσφατα με την Δυναμό και οι άλλες δύο με τη Μέταλιστ και την Σάλτζμπουργκ».

pod-omo-ermis-may-17-217

Το ευχαριστώ στον κόσμο

«Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έζησα εκπληκτικά χρόνια εδώ. Αφήνω πίσω που πολλούς φίλους, σίγουρα θα επιστρέψω να τους δω και την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Ο κόσμος είναι πολύ βοηθητικός και ήταν σαν οικογένεια».

Δείτε τις δηλώσεις: