Home TOP NEWS Στηρίζουν οι πράσινοι του εξωτερικού

Στηρίζουν οι πράσινοι του εξωτερικού

kaz-kosmos-apoel-2-5-15-106


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ Λονδίνου, για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών στην Κύπρο. Οι πράσινοι απόδημοι στηρίζουν τις πορείες που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και ζητούν όπως η μάχη συνεχιστεί μέχρι τέλους για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο μας. Βρίσκονται μακριά όμως η αγάπη τους για το τριφύλλι δεν χάνεται, αντιθέτως μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το διοικητικό συμβούλιο ΟΜΟΝΟΙΑ Λονδίνου σε έκτακτη συνεδρία που είχε σήμερα και συνυπολογίζοντας τις δυο ανακοινώσεις που εξέδωσαν η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας και το οργανωμένο σύνολο των οπαδών μας, ΘΥΡΑ 9, ένοιωσε την ανάγκη πως έπρεπε να αποστείλει ένα σύντομο συναγωνιστικό και συντροφικό μήνυμα στον αδικημένο λαό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που τις τελευταίες μέρες ένοιωσε το αποκορύφωμα της αδικίας που τόσα χρόνια βιώνει μέσα από του καθοδηγημένους παράγοντες της ΚΟΠ και της επιτροπής διαιτησίας, από την σάπια δεξιά.

Θέλουμε να συγχαρούμε τα οργανωμένα σύνολα για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν μετά τον αγώνα με το α.π.ο.ε.λ. και τους καλούμε να μην σταματήσουν εδώ και να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια με συνεχής αγώνες και μέτρα για την κάθαρση του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μέσα από τις ανακοινώσεις μας έχουμε κάνει ξεκάθαρο πως θέλουμε διοργανώσεις επί ίσοις ώρης της ΚΟΠ για όλες τις ομάδες, με σωστούς και τίμιους ανθρώπους. Εμείς οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ του εξωτερικού και όλοι οι απόδημοι μας, νοιώθουμε δίπλα την αδικία γιατί αναγκαζόμαστε να βλέπουμε εξ αποστάσεως τις αδικίες και τα εσκεμμένα λάθη εναντίον της ομάδας μας όπως επίσης και όλα τα αίσχη που συμβαίνουν στα κυπριακά γήπεδα, που πλήττουν ιδιαίτερα την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για αυτούς τους λόγους στέλνουμε και εμείς την δική μας έκλυση και παρακαλούμε τους απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ από όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου να συσπειρωθούν και να συστρατευτούν παράλληλα με τα οργανωμένα σύνολα σε μια πορεία διαμαρτυρίας που θα μείνει στην ιστορία ως ο ξεσηκωμός του μεγάλου Πράσινου λαού.

Το Σάββατο λοιπόν θα περιμένουμε να ανοίξουμε την τηλεόραση και να δούμε 25,000 κόσμο να κατακλίνει τις κερκίδες του ΓΣΠ με το μήνυμα του FAIR PLAY αφού πρώτα προηγηθεί η μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην ηγεσία της ΚΟΠ και της επιτροπής διαιτησίας που έχουν αμαυρώσει αυτό το περίφημο άθλημα του λαού, που είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε επίσης να στείλουμε μια εισήγηση πως οι πορείες δεν πρέπει να σταματήσουν αλλά να συνεχιστούν και αυτή τη φορά να είναι έξω από τα γραφεία της ΚΟΠ και της επιτροπής διαιτησίας.

Καλούμε και την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας να φέρει κοντά και τις υπόλοιπες ομάδες και σωματεία που νοιώθουν την αδικία ώστε να δημιουργηθεί μια καινούργια, αγνή και καθαρή λίγκα ποδοσφαίρου με νέα ομοσπονδία και επιτροπή διαιτητών η οποία δεν θα αποτελείτε από νέους ανθρώπους με λερωμένο παρελθόν.

Επίσης θέλουμε η ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο περνά από το χέρι της, να πρωτοστατήσει ούτως ώστε να βγει προς τα έξω το συντομότερο η υπόθεση Μάριου Παναγή.

Για αρχή θα περιμένουμε να δούμε ένα μαζικό συλλαλητήριο από το μεγάλο πράσινο λαό ο οποίος θα στείλει ένα μήνυμα προς όλους αυτούς ότι ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι κορόιδο κανενός.

Διοικητικό Συμβούλιο ΟΜΟΝΟΙΑ Λονδίνου