Home TOP NEWS Τα δυο στοιχήματα του καλοκαιριού

Τα δυο στοιχήματα του καλοκαιριού

serafeim-kaiafas


Η σαιζόν τελείωσε και η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει διακοπές για να γεμίσει μπαταρίες. Με την επιστροφή, τους περιμένει όλους πάρα πολλή δουλειά και εμπόδια να ξεπεραστούν. Το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα θερμό και θεωρούμε πως τα δυο στοιχήματα του είναι δύο: οι εκλογές της ΚΟΠ και η Ευρώπη.

Ξεκινάμε από τη Νέμεση μας, τον κακό μας δαίμονα, όπως θέλετε πείτε το. Τρεις φορές αγγίξαμε την είσοδο σε ευρωπαϊκό όμιλο. Την πρώτη μας το στέρησε ένα ολικό 4λεπτο μπλακ άουτ, τη δεύτερη ένα ατομικό λάθος, την τρίτη ένας κασάπης που φορούσε ρούχα διαιτητή. Το εγχείρημα είναι δύσκολο, χρειάζεται και τύχη, αλλά μετά τα περσινά ξέρουμε πως κυρίως από εμάς εξαρτάται! Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα το παλέψει και θέλει να τα καταφέρει.

Το δεύτερο στοίχημα, ακούει στον κωδικό “εξυγίανση του κυπριακού ποδοσφαίρου”. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να βρει σύμμαχους και να προσπαθήσει όσο μπορεί να ρίξει τον βασιλιά Κωστάκη από το θρόνο του. Δυσαρεστημένοι υπάρχουν πολλοί και ευχόμαστε να μην μπουν στη μέση κομματικά συμφέροντα. Τον Αύγουστο πρέπει να αλλάξει κάτι στην ΚΟΠ και δεν εννοούμε να βάλουν απλά άλλο ένα δικό τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πρωτοστατήσει στην αλλαγή.