Home TOP NEWS Τα θετικά του γρήγορου ξεκινήματος

Τα θετικά του γρήγορου ξεκινήματος

apollon-omonia-tsirio-24 (31)


Εντάξει δεν θα κάνουμε το άσπρο μαύρο. Προτιμούσαμε να ξεκινούσαμε την προσπάθεια για ευρωπαϊκή διάκριση από το δεύτερο (ή ακόμα και τον τρίτο) προκριματικό. Τόσο για λόγους ξεκούρασης, όσο και για να έχει περισσότερο χρόνο το τεχνικό τημ στη διάθεση του για τον προγραμματισμό. Από τη στιγμή που κέρδισε η ΑΕΚ δεν ήταν στο χέρι μας, έτσι πρέπει να βρούμε τα θετικά του γρήγορου ξεκινήματος.

Καταρχάς, το πιο θετικό είναι ότι ο κόουτς Καϊάφας θα εκτίσει την τιμωρία του στον πρώτο και το δεύτερο προκριματικό, αντί τον τρίτο και τον τέταρτο. Αλλιώς είναι να τον στερηθούμε κόντρα σε ομάδα επιπέδου Μέταλουργκ και Μπουντούτσνοστ, αλλιώς κόντρα σε ομάδα επιπέδου Ντινάμο. Είμαστε βέβαιοι πως στο πίσω μέρος του μυαλού του ο κόουτς είχε και αυτό.

Δεύτερο θετικό, ότι μέχρι να έρθει η ώρα που θα διεκδικήσουμε εισιτήριο σε όμιλο, θα έχουμε δώσει ήδη έξι παιχνίδια. Με δεδομένο ότι θα κάνουμε λίγες μεταγραφές, με έξι παιχνίδια η ομοιογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λογικά θα είναι σε υψηλό επίπεδο, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Τελευταίο αφήσαμε το οικονομικό. Τέσσερα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν είναι μικρός αριθμός. Φανταστείτε 15.000 κόσμο με 15 ευρώ εισιτήριο στα πρώτα 2 ματς και 20.000 κόσμο με 20 ευρώ εισιτήριο στα επόμενα 2. Το μισό μισθολόγιο θα καλυφθεί από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, κάτι που επιτρέπει να αισιοδοξούμε πως η χρονιά θα βγει με τους παίκτες πληρωμένους!