Home TOP NEWS Ταχύτητα, ενέργεια, προοπτική

Ταχύτητα, ενέργεια, προοπτική

Eze (3)


Έπιασε τους πάντες εξ απροόπτου η ΟΜΟΝΟΙΑ, ανακοινώνοντας ως πρώτη μεταγραφή το Βίνσεντ Εζέ. Ο Νιγηριανός επιθετικός θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα ενταχθεί και επίσημα στο πράσινο ρόστερ. Εκεί που μιλούσαμε όλοι για μέσους και αμυντικούς, ο ακραίος επιθετικός Εζέ ήρθε από την εξωτερική και έκοψε το νήμα.

Για πού προορίζεται όμως ο Εζέ; Το τεχνικό τημ τον έχει παρακολουθήσει φέτος σε πάρα πολλά παιχνίδια και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει πολύ στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Διαθέτει περισσότερη ταχύτητα από οποιονδήποτε ακραίο έχουμε στο ρόστερ και αυτό ήταν το στοιχείο που θέλησε ο Καϊάφας να προσθέσει στην επιθετική γραμμή. Η ταχύτητα και η ενέργεια είναι τα στοιχεία που τον βοήθησαν φέτος να ξεχωρίσει.

Πέραν από αυτό που έδειξε πάντως, επικρατεί η πεποίθηση πως έχει ακόμα προοπτική να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, να γίνει ακόμα καλύτερος. Στα 21 του ο Εζέ, έχει εξαιρετικά προσόντα, αλλά και στοιχεία να διορθώσει και αν το κάνει, μπορεί να εξελιχθεί σε λίρα 100 για την ΟΜΟΝΟΙΑ.