Home TOP NEWS Τα πρωταθλήματα κρίνουν την κατάταξη

Τα πρωταθλήματα κρίνουν την κατάταξη

pote


Αρκετοί φίλοι της ομάδας μας, έχουν αρχίσει ήδη τους υπολογισμούς για τον 3ο προκριματικό και τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Μελετώντας την κατάταξη, προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τις πιθανότητες μας να είμαστε στους δυνατούς σε κάθε ένα από αυτούς τους γύρους.

Πέραν του προφανούς, ότι δηλαδή για να φτάσουμε να συζητάμε για αυτά πρέπει να περάσουμε τον 1ο και το 2ο γύρο, καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας, πως οι βαθμολογίες θα διαφοροποιηθούν καθώς αρκετά πρωταθλήματα βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη (όπως Ελλάδας, Ολλανδίας, Τουρκίας, Αυστρίας και Ρουμανίας) και οι αντίπαλοι μας μπορούν να αλλάξουν.

Να σημειωθεί πως δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση εάν αποκλειστεί κάποιος πιο δυνατός μας στο 2ο προκριματικό αφού η ομάδα που θα τον αποκλείσει θα πάρει την βαθμολογία του, λόγω του ότι η κλήρωση του 3ου γίνεται πριν τους επαναληπτικούς αγώνες.

Το κυριότερο είναι να κάνουμε το καθήκον μας και να τα καταφέρουμε μέχρι τα πλέι οφ εκεί που τα δεδομένα θα αλλάξουν πολύ αφού πιθανόν να αποκλειστούν ομάδες πιο δυνατές μας, όπως έγινε πέρσι που σε μία νύκτα κερδίσαμε 8 θέσεις.

EUROPA
25/05/15 – © eldraw

Στην εικόνα τα δεδομένα σήμερα