Home TOP NEWS Θα είναι πολλά τα καλά

Θα είναι πολλά τα καλά

pod-aek-omo-goal-team


Σχεδόν σίγουρο είναι πως ο 2ος της βαθμολογίας αρχίζει τις υποχρεώσεις του από τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ γι’ αυτό στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πάση θυσία να κυνηγήσουν το καλύτερο εισιτήριο που εξασφαλίζει η Κύπρος για το θεσμό.

Αυξημένες είναι δε οι πιθανότητες η ΟΜΟΝΟΙΑ εάν τα καταφέρει, να βρεθεί στους ισχυρούς στον 3ο προκριματικό γύρο, αυτό όμως θα ξεκαθαρίσει αργότερα. Τα οφέλη εάν η ομάδα μας τερματίσει 2η θα είναι πάρα πολλά.

Αρχικά θα υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το πρώτο παιχνίδι και δεν θα έχουμε την πίεση για ολοκλήρωση του προγραμματισμού. Οι παίκτες θα ξεκουραστούνε επιτέλους ενώ η πρώτη επίσημη υποχρέωση θα είναι στις 30/07 (εάν δεν κάνει του κεφαλιού της η ΟΥΕΦΑ και ισχύσει η λίστα πρόσβασης) και όχι στις 02/07 (1ος Π.Γ.) ή 16/07 (2ος Π.Γ.).

gif

Σε αυτά προσθέστε και το γεγονός πως οι πράσινοι εάν κερδίσουν τον Απόλλωνα ανεβαίνουν μία θέση στη σχετική συγκομιδή από την οποία προκύπτουν οι δυνατοί και αδύνατοι. Αρχή λοιπόν με νίκη επί του Απόλλωνα και τα άλλα θα τα αναλύσουμε όταν αυτό γίνει.