Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: “Ελάτε μαζί μας για αγώνα στο δρόμο!”

ΘΥΡΑ 9: “Ελάτε μαζί μας για αγώνα στο δρόμο!”

gate9-7


Με μια περήφανη ανακοίνωση, η ΘΥΡΑ 9 καλεί ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ σε πορεία, συλλαλητήριο στις 13:00 του Σαββάτου, σε κατεύθυνση που θα ανακοινωθεί επί τόπου.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αδέρφια της ΘΥΡΑΣ 9, περήφανε πράσινε λαέ

Αυταπάτες τέλος, το χυδαίο κατεστημένο που αλωνίζει στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα του κόσμου δεν πρόκειται να το κουνήσει ρούπι από μόνο του και αυτοί που μας διοικούν δεν έχουν τα κότσια να τους αντιμετωπίσουν στα ίσια. Η σαπίλα εδραιώθηκε και ρίζωσε την τελευταία δεκαετία και ήδη κάνει σχέδια για άλλη μια ακόμη! Και αν είδαν πολλά τα μάτια σου, τόσα που δεν αντέχουν,  ετοιμάσου να τα βγάλεις με τα ίδια σου τα χέρια με αυτά που θα δεις μες τα επόμενα χρόνια! Ή ξεσηκωνόμαστε όλοι και τους στέλνουμε σπίτια τους επιτέλους ή καλά θα κάνουμε όλοι μας να τους αποδεχτούμε και να τους προσκυνήσουμε. Έχουμε μια τελευταία ευκαιρία μπροστά μας. Είτε κατεβαίνουμε όλοι μαζί επιτέλους μια φορά στο δρόμο, είτε να γονατίσουμε όλοι και να βγάλουμε το σκασμό για πάντα μπροστά στους τύραννους!

Γουστάρετε να προσκυνήσετε ρε? Και προπάντων σε αυτούς τους γελοίους, σε αυτά τα ανθρωπάκια θα λυγίσουμε?? Γουστάρετε να παραδοθείτε μπας και μας ρίξουν κάποιο κοκαλάκι και εμάς για να γλείψουμε?  Έτσι έμαθες πράσινε λαέ? Ε? Έτσι? Τέτοιους προγόνους είχες, με τέτοια ιδανικά μεγάλωσες? Της υποταγής και της δουλοπρέπειας? Αν  σε πνίγει το άδικο και προπάντων η οργή, διάβασε προσεκτικά αυτά που θα ακολουθήσουν και αποφάσισε τι θα κάνεις. Ξεκαθάρισε την θέση σου! Οι γραμμές χαράχτηκαν διάλεξε μεριά!.

Το Σάββατο που ξημερώνει σήκωσε την κκελλέ σου μια φορά επιτέλους,  βάλε την πράσινη σου φανέλα, σφίξε το κασκόλ στο χέρι σου ώσπου να μουδιάσει και τράβα. Έλα μαζί μας μια φορά, έλα μαζί μας στον αγώνα. Στον ωραίο αγώνα της ανυπακοής και της τρέλας, που ήξερες παλιά, που γούσταρες, που ίσως ξέχασες με τα χρόνια μα τώρα θεριεύει μέσα σου και πάλι η φλόγα που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Στον αγώνα του δικαίου, στον αγώνα του δρόμου. Του δικού μας δρόμου. Που σου ανήκει ρε, που μας ανήκει, που τον περπάτησες και τον έμαθες απέξω. Πάρε τα πόδια σου και έλα, φέρε και τα παιδιά, φέρε και τον γείτονα που σε ρωτάει που τραβάς βιαστικός. Έλα μαζί μας μόνο μια φορά αυτό σου ζητάμε.

Το Σάββατο που ξημερώνει μην κοιμηθείς. Μόνο να μείνεις άγρυπνος από την προσμονή να περιμένεις. Από την αγωνία. Πες το σε όλους. Να έρθουνε όλοι. Έχουμε μια μάχη να δώσουμε, ετοιμάσου. Μην αφήσεις τον θυμό σου να κοπάσει, μόνο κρύψε τον μέσα σου να μεγαλώνει. Άσε τον μέσα σου φυλακισμένο μέχρι να έρθει η στιγμή να τον αφήσεις λέφτερο. Να γίνει κραυγή και ποδοβολητό, να γίνει γροθιά υψωμένη και αέρας μανιασμένος. Να παρασύρει την βρωμιά που γέμισε ο τόπος, να τους εξαφανίσει. Να τους κάνει να κρυφτούν στα πιο σκοτεινά λαγούμια, να μην ξαναβγούνε από εκεί ούτε σε χίλια χρόνια! Να φύγουν τρέχοντας τα ερπετά που φώλιασαν και θέριεψαν σε τούτο το νησί, που μαύρισαν τις καρδιές μας και ακόμα μπογιατίζουν.

Έλα μαζί μας πράσινε λαέ σε μια παν-Ομονοιάτικη πορεία που όμοια δεν της δεν έζησε κανείς. Είτε μας πας, είτε δεν μας χωνεύεις εδώ δεν χωράνε τα παλιά και τα προσωπικά. Εδώ να έρθεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάμε και εμείς. Εδώ να ρθεις για να υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑ στο μέλλον, να ρθεις γιατί σε χρειάζεται. Έλα. Ελάτε όλοι. Έλα μαζί μας να βουλιάξουν οι δρόμοι της πρωτεύουσας από το πράσινο. Να παραλύσουν όλα, να μην κινείται τίποτα και κανένας παρά μόνο όλοι να χαζεύουν το ποτάμι που περνά. Να ακουστούμε ως τον Θεό και ως τα πιο απόμερα μέρη της κόλασης. Να δούνε όλοι την πράσινη πανστρατιά και να την σεβαστούνε θέλουν δεν θέλουν. Έλα μαζί μας στη γιορτή, έλα στο πανηγύρι. Το χρωστάς στον εαυτό σου. Για όλες εκείνες τις φορές που σε έπνιξε το άδικο, μα σε βρήκε το επόμενο πρωί και πάλι η ρουτίνα. Έλα να ημερέψει η ψυχή σου, να μην σου κρατάει κακία πως έμεινες και πάλι στην απραξία.

«Σκυφτός στα καφενεία, στους δρόμους σκεφτικός, μα χθες μες την πορεία περνούσες γελαστός…….»

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 09/05/15.

ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΘΥΡΑΣ 9 ΑΡΧΕΡΜΟΥ 10 ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΑ ( απέναντι από ΠΕΟ )

ΩΡΑ 13:00

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

SOS. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ !!!!! ΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ !

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Υ.Γ Αν σκοπεύετε να παλέψετε το κατεστημένο με φανελάκια FAIR PLAY είστε γελασμένοι. Με φανελάκια FAIR PLAY δεν θα μας υπολογίσει ούτε ο η ομάδα κορασίδων του Β’ Δημοτικού Άλωνας. Το είδαμε το FAIR PLAY τους, το μάθαμε καλά. FAIR PLAY ζητάς σε μια ευνομούμενη πολιτεία σε ένα καθαρό ποδόσφαιρο, άμα το ζητάς σε μια τέτοια βρωμιά είναι σαν να ζητάς αποσμητικό χώρου για να καλύψει τον Κοτσιάτη…

Υ.Γ 2 Καλέσαμε και ξένους διαιτητές….3 αγωνιστικές πριν το τέλος. Καλημέρα. Ζητήστε τους καλύτερα σε κανένα φιλικό δίτερμα στο Πούλλος.

Υ.Γ 3 Τα πρωταθλήματα της ΚΟΠ δεν έπρεπε να καταγγελθούν τώρα. Τώρα θα έπρεπε να είχαν φτιάξει ήδη τα πράγματα από τα τόσα διαβήματα που θα έπρεπε να είχατε κάνει από παλιά. Δυστυχώς το κάλιο αργά παρά ποτέ δεν πάει γάντι σε αυτή τη περίπτωση. Γιατί το κάλιο αργά σας κόστισε ανυπολόγιστα στον Ομονοιάτη σε πόνο, οργή και αγανάκτηση δεκάδων χρόνων . Πόνο και θλίψη που χάραξαν την καρδιά του ανεπανόρθωτα.

Εδώ η πρωτότυπη ανακοίνωση