Home TOP NEWS Το ευχαριστώ του Κριστοβάο στον κόσμο και στους συμπαίκτες του

Το ευχαριστώ του Κριστοβάο στον κόσμο και στους συμπαίκτες του

paiktes-ramos8741


Τιμωρημένος είναι στο αυριανό παιχνίδι ο Κριστοβάο Ράμος και έτσι με την ολοκλήρωση των προπονήσεων σήμερα, ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο ποδοσφαιριστής ευχαριστεί όσους τον στήριξαν κατά τη φετινή σεζόν. Ο Κριστοβάο πλέον ξεκουράζεται και θα περιμένει το τηλεφώνημα από τον κόουτς για το πότε η ομάδα αρχίζει για τη νέα σεζόν.

«Η σεζόν τελειώνει, θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους για τη στήριξη τους και που έδειχναν κάθε σαββατοκύριακο πόσο μεγάλο είναι αυτό το κλαμπ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Πορτογάλος, συμπληρώνοντας:

«Ένα ειδικό ευχαριστώ στους Νούνο Ασσίς, Ρενάτο Μαρκάσα, Μίκαελ Ποτέ, Βίνσεντ Λαμπάν, Βασίλης Κυριακίδης (προσωπικός του φίλος και όχι μόνο). Όλοι εσείς είστε μεγάλοι εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Ευχαριστώ για άλλη μία φορά το Λέο και καλή τύχη. Και φυσικά καλή τύχη στους συμπαίκτες μου για το αυριανό παιχνίδι».

Ο Ράμος είχε σοβαρά προσωπικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν και ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όσους του συμπαραστάθηκαν.

The season is ending…i want to say thank you to all the fans for their support during all the season and for showing how…

Posted by Cristovão da Silva Ramos on Saturday, May 23, 2015