Home TOP NEWS Το καλοκαίρι τα σπουδαία

Το καλοκαίρι τα σπουδαία

koumas-koutsokoumnis


Σύσσωμη η ποδοσφαιρική Κύπρος αντιδρά στη μπόχα που αναδύεται από το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αν είναι κάτι που μας δίδαξε η ιστορία όμως, είναι πως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και οι συνεργάτες του, βρίσκουν τους τρόπους να ξεγλιστράν από δύσκολες καταστάσεις και να ενισχύουν τη θέση τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η υπόθεση με τις καταγγελίες του Μάριου Παναγή.

Αφού κάναμε πρόλογο/αφύπνιση, να πούμε ότι το καλοκαίρι είναι η εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Απόλλωνας, η Ανόρθωση, η ΑΕΛ, η Σαλαμίνα και οποιοσδήποτε άλλος θέλει να δει αλλαγή στο κυπριακό ποδόσφαιρο (γιατί υπάρχουν κι αυτοί που βολεύονται) καλά κάνουν να αρχίσουν άμεσα τις επαφές. Καλά κάνουν να καταλήξουν σε δικό τους υποψήφιο, που δεν ανήκει σε καμιά κομματική παράταξη και να στηρίξουν με ότι έχουν και δεν έχουν την απόφαση τους.

Δεν είναι εύκολος ο δρόμος, αφού το κατεστημένο έχει βάλει βαθιά τις ρίζες του. Θα πέσουν υποσχέσεις, θα πέσουν απειλές, κάποιοι θα λοξοδρομήσουν. Ότι κι αν κάνουν οι υπόλοιποι πάντως, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κρατηθεί στον πόντο της. Αν χρειαστεί, να μείνει μόνη της κι όλοι τους. Έτσι κι αλλιώς πως στο τέλος λέμε πάντα “ΟΚ” αλλάζει κάτι; Τουλάχιστον να έχουμε τη περηφάνια μας.

Και κάτι τελευταίο. Μαθαίνουμε ότι πέραν του προέδρου, τα σωματεία δεν μπορούν να κάνουν και πολλά για την ανάδειξη των υπόλοιπων μελών της ΚΟΠ, γιατί είναι αντιπρόσωποι ομάδων! Μήπως είναι καιρός να αλλάξει και αυτή η πρόνοια του καταστατικού; Αν δεν γίνει, θα έχουμε Κούμα με τις ευλογίες Κίκη Φιλίππου επ’ αόριστον!!