Home TOP NEWS Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

kaz-kosmos-apoel-2-5-15-91


Η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την χθεσινή ανακοίνωση της, έρχεται σε απευθείας σύγκρουση με την ΚΟΠ και τα σώματα της. Πολλοί θα πουν πως άργησε να το κάνει αφού είχε άλλη μια ευκαιρία μες τη χρονιά, με τις καταγγελίες Παναγή, ενώ τα αίσχη της διαιτησίας είχαν ξεκινήσει από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική κόντρα στη Σαλαμίνα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως, από δω και πέρα, το πιο σημαντικό είναι να σταθεί στον πόντο της.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όσα κι αν υποσχεθούν, όσο κι αν απειλήσουν, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να στέκεται απέναντι τους. Είναι στην εξουσία 10 χρόνια, κατάφεραν να εδραιώσουν την ομάδα τους, ότι κι αν πουν από δω και μπρος δεν έχει σημασία, θα είναι άδεια λόγια όπως όλα τα προηγούμενα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παραμείνει σταθερή στις απόψεις της, η εμπιστοσύνη προς την ΚΟΠ και τα σώματα της, δεν πρέπει να αποκατασταθεί ποτέ, όσο είναι εκεί ο Κουτσοκούμνης, ο Αργυρού, ο Κούμας και όσο η ηγεσία του ποδοσφαίρου επηρεάζεται (όπως καταγγέλλει ο Μάριος Παναγή) από πολιτικό πρόσωπο.

Παρόμοιες απόψεις με της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν κι άλλα σωματεία. Οι επαφές πρέπει να αρχίσουν άμεσα και να μην μας πιάσουν ξανά προ εκπλήξεως. Να ξέρουμε οι ίδιοι πρώτα καλά που στεκόμαστε και στη συνέχεια να πρωτοστατήσουμε στην αλλαγή. Το χρωστάμε στην ιστορία και το μέγεθος μας.