Home TOP NEWS Το πρώτο λεβέντικο βήμα

Το πρώτο λεβέντικο βήμα

kaz-poreia-51


Ανεπανάληπτο, ήταν το συλλαλητήριο της ΘΥΡΑΣ 9 χθες το μεσημέρι. Περισσότεροι από 3000 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, περισσότεροι από 3000 άνθρωποι που ήταν αποφασισμένοι να πουν “ως εδώ” έκαναν μια ειρηνική πορεία και με συνθήματα, εξέφρασαν την αντίθεση τους στα όσα βρώμικα διαδραματίζονται στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η χθεσινή πορεία, ήταν το πρώτο λεβέντικο βήμα προς την απελευθέρωση από τα δεσμά του κατεστημένου. Υπάρχουν ακόμα πολλά άλλα να γίνουν, όμως οι οργανωμένοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξαν σε όλη τη Κύπρο πως υπάρχει τρόπος κι ας χρειάζεται κόπο. Αναμένουμε από τη ΘΥΡΑ 9 να παραμείνει μπροστάρης σε αυτή τη προσπάθεια και να παρασύρει όλους τους άλλους μαζί της.

Σαν τελευταίο σχόλιο, είμαστε αναγκασμένοι να πούμε το εξής: το γεγονός πως το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου στο γήπεδο χειροκρότησε χθες τη φανέλα της ΘΥΡΑΣ 9 με την επιγραφή “NO MORE FAIR PLAY”, στέλνει ηχηρό μήνυμα στη διοίκηση πως πρέπει να σκληρύνει τη στάση της. Μετά από 10 χρόνια πολέμου προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και γιγάντωσης του Αποέλ από την ομοσπονδία, αν είναι δυνατόν ακόμα να τους δίνουμε επιλογές (“Fair Play ή φύγετε”) και όχι τελεσίγραφα. Να φύγουν! Κι αν δεν το κάνουν να τους διώξουμε! Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στη Κύπρο!

Δείτε περισσότερες εικόνες (Γιώργος Καζαμίας) ενώ διαβάστε ακόμα:

Δίδαξαν επίπεδο οι οργανωμένοι (φωτορεπορτάζ)

Ποτάμι έτοιμο να καταπιεί το κατεστημένο (photos)

Η πορεία-συλλαλητήριο των οργανωμένων