Home TOP NEWS Αν είναι ρίσκο θα το κρίνουν

Αν είναι ρίσκο θα το κρίνουν

soccer-1


Από χθες έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα βιαστεί να αποκτήσει αντικαταστάτη του Ποτέ. Κατακρίβιαν γίνονται σκέψεις να μην αποκτηθεί ποτέ αντι-Ποτέ. Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον τέτοια κίνηση εμπεριέχει ρίσκο. Κατά την άποψη του γράφοντα, ναι εμπεριέχει, 17 γκολ είναι αυτά. Και τα περισσότερα ήρθαν σε μια εποχή που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν καλή. Ο γράφοντας όμως, δεν είναι προπονητής. Προπονητής είναι ο Καϊάφας, αυτός και οι συνεργάτες του ξέρουν καλύτερα και προφανώς για να μην θέλουν να βιαστούν, κάτι έχουν στο μυαλό τους.

Ο Σκέμπρι για παράδειγμα, πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μια σαιζόν πριν τον Ποτέ, ήρθε στην ομάδα το Γεννάρη, ίσως περιμένουν από αυτόν λύσεις για το γκολ. Ίσως από την άλλη να θεωρούν πως τα χαρακτηριστικά του Σέρινταν είναι τέτοια, που θα τον βοηθήσουν να πετύχει περισσότερα γκολ στην ΟΜΟΝΟΙΑ κι ο Μίκαελ άλλωστε δεν ήρθε με φήμη σκόρερ, αλλά το τεχνικό τημ ήταν σίγουρο για αυτόν. Διαθέτουν επίσης το Ρουσιά, ένα νεαρό που έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του γκολ και φέτος θα διεκδικήσει περισσότερες συμμετοχές. Τέλος είναι και ο Γκράβενμπερχ που δοκιμάζεται.

Όλα τα πιο πάνω πάντως, περιλαμβάνουν πολλά “αν” και υποθέσεις. Μπορεί στην πορεία των πραγμάτων, το τεχνικό τημ να αποφασίσει ότι χρειάζεται επιθετικός. Για την ώρα δείχνουν να έχουν εμπιστοσύνη στους παίκτες που διαθέτουν για τη γραμμή κρούσης και με αυτούς θα πορευτούμε.