Home TOP NEWS Αναχωρεί για το χτίσιμο

Αναχωρεί για το χτίσιμο

proti-proponisi-15-16 (3)


Για τη Σόφια της Βουλγαρίας αναχωρεί σήμερα στις 21:30 η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που θα πραγματοποιηθεί το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας της. Η ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 θα χτιστεί στο προπονητικό κέντρο «Tsarsko Selo», όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουνίου. Στη Βουλγαρία θα δώσει και 3 φιλικά απέναντι στις 15 Ιουνίου με τη Λίτεξ Λόβεξ, στις 18 με τη Μοντάνα, ενώ άλλο ένα θα προγραμματιστεί αργότερα.

Με την ομάδα θα ενσωματωθεί στη Βουλγαρία ο Νούνο Ασσίς και που είχε πάρει άδεια να απέχει από τις πρώτες μέρες, όπως επίσης και ο Ματίας Πέρεζ που αποκτήθηκε μόλις χθες. Από τις πρώτες προπονήσεις θα απέχουν οι Κιρμ, Σκέμπρι, Οικονομίδης, Ρουσιάς, Παναγή, Γιωργαλλίδης, Λομπιανίτσε, Ποτέ λόγω εθνικών υποχρεώσεων. Η ένταξη τους στις προπονήσεις αναμένεται νωρίς την επόμενη εβδομάδα.

Νωρίς νωρίς φεύγει για το κυρίως στάδιο προετοιμασίας λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού όλων είναι ο μεγάλος στόχος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να καταφέρει να μπει σε ευρωπαϊκό όμιλο και να ξορκίσει τα φαντάσματα. Για να το πετύχει οι επόμενες δέκα μέρες είναι ζωτικής σημασίας.