Home TOP NEWS Από το 1948 στο 2015 και για πάντα…

Από το 1948 στο 2015 και για πάντα…

1980
Τελικός Κυπέλλου 1980 – Πανηγυρισμοί για την κατάκτηση ακόμη ενός τροπαίου

Σαν σήμερα, στις 17 Ιουνίου του 1948, έγινε η πρώτη τακτική γενική συνέλευση όπου εγκρίθηκε το καταστατικό και δόθηκε στο σωματείο το όνομα του συλλόγου, «Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας».


Από τότε το όνομα της έχουν φωνάξει ρυθμικά χιλιάδες πιστοί οπαδοί της. Μέσα από τα χρόνια πήρε μερικά προσωνύμια, όπως «Βασίλισσα» λόγω των συνεχόμενων επιτυχιών που την καθιστούσαν πρώτη και καλύτερη ομάδα του νησιού. Η «τριφυλλάρα» είναι ακόμη ένα προσωνύμιο, λόγω του εμβλήματος!

Για τους φιλάθλους αυτής της μεγάλης ιδέας έχουν πει πολλά, ο θαυμασμός δεν έχει τελειωμό όταν μιλάει κάποιος για τον Πράσινο Λαό! Η αγάπη, η στήριξη, η πίστη, το πάθος του Ομονοιάτη για την ομάδα του δεν μπορούν να συγκριθούν με οπαδούς καμίας άλλης ομάδας στην Κύπρο. Όπου παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ και όσο μακριά αν είναι, όποτε κι αν παίζει καθημερινή ή δεκαπενταύγουστο, με οποιοδήποτε αντίπαλο μικρό ή μεγάλο, σε φιλικό ή επίσημο αγώνα με ενδιαφέρον ή όχι, σε χιόνια και βροχές, θα δεις στην κερκίδα ακόλουθους της να υποστηρίζουν αυτή την ομάδα που ακούει στο όνομα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας!

Από το 1948 στο 2015 και για πάντα…