Home TOP NEWS Μπήκε φουριόζος ο Ονησίφορος

Μπήκε φουριόζος ο Ονησίφορος

rousias


Είναι πράγμα που φαίνεται. Ο σε 20 μέρες 23 ετών Ονησίφορος Ρουσιάς, αφού τη περασμένη χρονιά έπεισε τον προπονητή του πως μπορεί να του δώσει λύσεις, ετοιμάζεται φέτος να απαιτήσει περισσότερες συμμετοχές, αλλά και χρησιμοποίηση στην αρχική εντεκάδα. Και όλοι στην ομάδα εύχονται να το καταφέρει αφού πιστεύουν στο ταλέντο του.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διαθέτει ένας στράικερ είναι ανεπτυγμένη την αίσθηση του γκολ. Ο Ρουσιάς διαθέτει αυτό το στοιχείο και το απέδειξε αρκετές φορές, αν βρεθεί μπροστά στο τέρμα με προϋποθέσεις θα σκοράρει. Την χρονιά που τελείωσε, προσπάθησε να δουλέψει και σε άλλα στοιχεία που του έλειπαν και στα πρώτα δυο φιλικά δείχνει να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η ανανέωση του συμβολαίου του κατόπιν εισήγησης Κώστα Καϊάφα, ήταν το πρώτο δυνατό τονωτικό, η γενικότερη πίστη που του δείχνει το τεχνικό τημ στις κατ’ιδίαν συζητήσεις το πιο σημαντικό. Ο Ονησίφορος έδειξε χθες στις δηλώσεις του στο γραφείο τύπου του σωματείου αποφασισμένος να πιάσει τις ευκαιρίες του είτε είναι 5 λεπτά είτε 30 και μακάρι να το καταφέρει!