Home TOP NEWS Εκεί που οι μονάδες γίνονται σύνολο

Εκεί που οι μονάδες γίνονται σύνολο

proti-proponisi-15-16 (7)


Παρότι το Omonoianews.com ήταν εκεί στις 5 προηγούμενες προετοιμασίες στην Πολωνία και σας μετέφερε τις λεπτομέρειες, η αλήθεια είναι πως το στάδιο αυτό, είναι το πιο απόμακρο για το κόσμο. Η ομάδα είναι σε ξένη χώρα, ξένο κλίμα και κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι γίνεται. Οι προπονητές πάντως λένε, πως σε αυτό ακριβώς το στάδιο μπαίνουν οι βάσεις για όλη τη χρονιά.

Είναι η φάση που οι ικανές μονάδες γίνονται σύνολο. Σε αυτό το σημείο θα βοηθήσει σίγουρα και η διατήρηση ενός κοινού κορμού με πέρσι. Σίγουρα όμως οι καινούριοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτές τις δέκα μέρες για να γνωρίσουν τόσο τους συμπαίκτες τους, όσο και τα θέλω του προπονητή τους. Μέχρι την επιστροφή, θα νιώθουν κομμάτι του συνόλου.

Ταυτόχρονα, είναι και η περίοδος που κτίζεται η φυσική κατάσταση. Πολλές φορές στα φιλικά μιλάμε για “βαριά πόδια” και λέμε το κλασσικό ότι “είναι για τους προπονητές”. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όλοι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο Παύλο Κηνάν, αφού πέρσι κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του. Η ομάδα θα κτίσει πνευμόνια και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί όσο πιο ανάλαφρη γίνεται στον 1ο προκριματικό.