Home TOP NEWS Επηρεάζει το πλάνο η απουσία Πέρεζ;

Επηρεάζει το πλάνο η απουσία Πέρεζ;

perez


Παρότι ο Ματίας Πέρεζ ξεκίνησε βασικός στα φιλικά που πρόλαβε στη Βουλγαρία, δεν πετάει με την αποστολή στη Γεωργία. Ο Ουρουγουανός εντάχθηκε στις προπονήσεις χωρίς ξεκούραση και θεωρήθηκε σκόπιμο να του δοθεί χρόνος να γεμίσει τις μπαταρίες του. Προφανώς η απουσία του αλλάζει τα πλάνα του τεχνικού τημ που αναζητά λύσεις.

Εάν ο Ρενάτο Μαργκάσα είναι έτοιμος 100%, η απάντηση είναι εύκολη και ο Πορτογάλος θα καλύψει τη θέση. Ο Ρενάτο όμως προέρχεται από τραυματισμό και παρότι προπονείται εδώ και κάποιες μέρες κανονικά, δεν είναι δεδομένο πως θα καλύψει τη θέση. Και εκεί, ξεκινάνε τα σενάρια!

Το πρώτο θέλει τον Τζάκσον Μεντί να μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο, μια θέση γνώριμη για τον ίδιο αφού εκεί έπαιζε σε Ελλάδα και Γαλλία. Αυτό το σενάριο θέλει τον Λομπιανίτσε να παίρνει θέση πλάι στον Ρούνιε και ένα εκ των Δημητρίου-Ράμος να ξεκινάνε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στο δεύτερο σενάριο, αριστερό μπακ θα ξεκινήσει ο Κριστοβάο Ράμος, σε μια θέση που έπαιξε και πέρσι στο πρωτάθλημα. Το πλεονέκτημα αυτής της λογικής είναι πως δεν θα χρειαστεί να αλλάξει οτιδήποτε άλλο.