Home TOP NEWS Η μπάλα στα πόδια του Μίκα

Η μπάλα στα πόδια του Μίκα

pote-fyla


Ο Ποτέ περίμενε πρόταση, την ήθελε, αυτή όμως δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να εκνευριστεί. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και προς το τέλος της περασμένης μεταγραφικής. Ο Κώστας Καϊάφας ξεκαθάρισε χθες πως εξακολουθεί να βλέπει το Μίκαελ όπως οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή και τον περιμένει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στο γήπεδο.

Η μπάλα είναι πλέον στα πόδια του Ποτέ. Είτε θα παραμείνει απογοητευμένος από την εξέλιξη, είτε θα πεισμώσει, θα παλέψει για νέο συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ ή μεταγραφή σε άλλο πρωτάθλημα. Δική του είναι η επιλογή και ένας τρόπος μόνο υπάρχει να την αποδείξει. Η απόδοση του μέσα στο γήπεδο! Αν την επόμενη φορά που θα έχει ευκαιρία από το κόουτς καρφώσει το μπαλάκι στα δίκτυα, όλα τα άλλα δεν θα μετράνε.

Ο Μίκαελ Ποτέ είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και λογικό είναι ο προπονητής να το θέλει δυνατό στο ρόστερ. Δυνατός όμως πρέπει να είναι και ψυχολογικά. Όταν μπαίνει στο γήπεδο να μην σκέφτεται τίποτα άλλο. Με ένα καλό Ποτέ πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ ισχυροποιείται αφάνταστα.