Home TOP NEWS Είναι πολλοί οι λόγοι πρόεδρε

Είναι πολλοί οι λόγοι πρόεδρε

dioikisi1


“Γιατί πρέπει να είμαστε εμείς και όχι άλλοι που ψάχνουν υποψήφιο για την προεδρία της ΚΟΠ;”, ρώτησε χθες ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δώρος Σεραφείμ σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του. Ο σκοπός της ερώτησης του προφανής: να κινητοποιήσει τους υπόλοιπους προέδρους ομάδων που φώναζαν όλη τη χρονιά, αλλά στα δύσκολα κάνουν πίσω.

Δυστυχώς όπως προβλέψαμε, μία μια οι ομάδες που για σκοπούς εντυπώσεων έσκιζαν τα ιμάτια τους, δέχονται τις υποσχέσεις που τους δίνονται και αποδεικνύουν πόσο μικρές είναι. Προ του φάσματος της περιθωριοποίησης λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί αν τους αφυπνίσει και ανάλογα θα καθορίσει την πορεία της.

Η δική μας άποψη πάντως περί του θέματος δεν αλλάζει. Είναι πολλοί οι λόγοι που η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ψάχνει για υποψήφιο για την προεδρία της ΚΟΠ, με πρώτο και καλύτερο ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα του νησιού που συστηματικά δέχεται κτυπήματα. Είναι μια ομάδα που όταν βρέθηκε σε παρόμοια θέση στην προηγούμενη εκλογική της ΚΟΠ, αντιστάθηκε, αλλά εν τέλη υπέκυψε και στήριξε (τελευταία και ενώ δεν υπήρχε εναλλακτική) Κουτσοκούμνη με αποτέλεσμα να ακούμε από τους παπαγάλους ότι ο sir Kostakis βγήκε ομόφωνα. Είναι τέλος μια ομάδα που χρωστάει στην ιστορία της αν χρειαστεί να περιθωριοποιηθεί για να αντιδράσει, η συμπόρευση άλλωστε δεν οδήγησε πουθενά. Μόνοι μας και όλοι τους αν χρειαστεί, αλλά περήφανοι.