Home TOP NEWS «Είναι σημαντικό να ενταχθούν οι νέοι παίκτες στο καλό κλίμα της ομάδας»

«Είναι σημαντικό να ενταχθούν οι νέοι παίκτες στο καλό κλίμα της ομάδας»


Την άποψη πως η φετινή ομάδα θα διαφέρει στη σταθερότητα και στην αυτοπεποίθηση, εξέφρασε ο Ρενάτο Μαργκάσα σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Τσάρσκο Σέλο”, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το πιο πάνω, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής το χαρακτήρισε ως ένα πολύ καλό βήμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, συμπληρώνοντας πως υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Παράλληλα, δήλωσε αισιόδοξος πως τη νέα αγωνιστική περίοδο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με πειθαρχία, κυκλοφορία μπάλας και δημιουργικότητα.

Εξήγησε γιατί είναι τόσο σημαντικό το βασικό στάδιο προετοιμασίας, όχι μόνο όσο αφορά τις προπονήσεις που γίνονται, αλλά και στην ευρύτερη προσπάθεια για δημιουργία πολύ καλού κλίματος και χαρακτήρα στην ομάδα. Επίσης, ανέφερε πως οι συνθήκες στο προπονητικό κέντρο είναι καλές και βοηθούν στο να γίνει μία καλή προετοιμασία.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές, σημειώνοντας πως η ομάδα θα διεκδικεί με όλες τις δυνάμεις της τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Επεσήμανε πως η φιλοσοφία του να αντιμετωπίζεις τις υποχρεώσεις σου παιχνίδι με παιχνίδι τον εκφράζει, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η νέα σεζόν θα είναι πολύ καλή για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Παράλληλα, εξήγησε πως η αγάπη του για την ομάδα μας, αλλά και το γεγονός ότι έχει αρκετούς στόχους ακόμη να υλοποιήσει, ήταν οι κυριότεροι λόγοι που τον έκαναν να ανανεώσει τη συνεργασία του. Κλείνοντας, έδωσε την υπόσχεση πως θα δουλέψει αρκετά, ούτως ώστε με τη νέα σεζόν να έρθουν αρκετά γκολ από εκτελέσεις φάουλ.

Δείτε το βίντεο πιο πάνω με τις δηλώσεις του Ρενάτο Μαργκάσα, συνοδευόμενο από πλάνα από τη σημερινή πρώτη προπόνηση επί Βουλγαρικού εδάφους.