Home TOP NEWS Μάριος: “Η ομάδα θα δώσει το καλύτερο δυνατό”

Μάριος: “Η ομάδα θα δώσει το καλύτερο δυνατό”


Αισιόδοξος πως η ομάδα μας θα “κτίσει” στην περσινή σεζόν και θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξέφρασε ο Μάριος Δημητρίου με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.

Επίσης, σημείωσε πόσο θα βοηθήσει το γεγονός ότι διατηρήθηκε ο βασικός κορμός, τόσο αγωνιστικά και στην ομοιογένεια της ομάδας, όσο και στη διατήρηση του καλού κλίματος που δημιουργήθηκε από πέρσι.

Διαβεβαίωσε πως η ομάδα θα δώσει το καλύτερο δυνατό, όπως έκανε και πέρσι, συμπληρώνοντας πως θα βλέπει μία – μία τις υποχρεώσεις της.

Ο Μάριος Δημητρίου τόνισε πως νιώθει πολύ πιο δυνατός και πιο έτοιμος από την περσινή σεζόν και επεσήμανε πως θα δουλέψει ακόμη πιο σκληρά, ούτως ώστε να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος.

Δεν έχει προτίμηση για τη θέση στην οποία αγωνίζεται, καθώς όπως εξήγησε, προσπαθεί από όπου και εάν του ζητήσει ο προπονητής του, να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Παίρνοντας το μυαλό του λίγο πίσω, ο Μάριος Δημητρίου εξήγησε πως όταν πριν δύο χρόνια έφευγε από την ΟΜΟΝΟΙΑ για την Αλκή, είχε θέσει ως στόχο να δουλέψει σκληρά, ούτως ώστε να επιστρέψει στην ομάδα μας.

Όπως τόνισε, καθοριστικό ρόλο για να υλοποιήσει τον πιο πάνω στόχο του, έπαιξε ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας, ο οποίος τον πίστεψε και τον βοήθησε να εξελιχθεί.

Κλείνοντας, ο Μάριος Δημητρίου διαβεβαίωσε τον κόσμο μας πως τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και γενικά όλοι στην ομάδα, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.