Home TOP NEWS Να τελειώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται

Να τελειώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται

sak-ermis8-pote


Η διοίκηση επιβεβαίωσε ότι ο μάνατζερ του Ποτέ διαμήνυσε πως θα φέρει πρόταση, μάλιστα έχει και τα σχετικά emails. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει έκπληκτος από τα όσα διαβάζει στον τύπο και ετοιμάζει βαλίτσες για Βουλγαρία. Προφανώς κάπου στη μέση έχουν χαθεί επεισόδια και όσο περισσότερο διαρκέσει το θέμα τόσο το χειρότερο.

Ιδανικό θα είναι ο Μίκαελ Ποτέ να παραμείνει στο ρόστερ και να είναι ο παικταράς που είδαμε τον πρώτο γύρο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ξεκαθαρίσει με ποιου οδηγίες δρούσε ο μάνατζερ του, αλλά και να δείξει ο ίδιος τη θέληση του να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Καϊάφας αναμένεται σήμερα να έχει τετ α τετ μαζί του, στο οποίο θα συζητήσουν τις προθέσεις του. Η δημοσίευση του στο Facebook, δείχνει πως πιθανόν να θέλει να μείνει. Άρα θετικά ή αρνητικά, το θέμα πρέπει να λήξει άμεσα. Να ξέρει ο προπονητής ότι αυτός ο παίκτης είναι μέλος του ρόστερ ή όχι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως δείχνει πρόθεση πρώτα από όλα να διασφαλίσει τα συμφέροντα της. Είτε αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος στο δυναμικό της και ορεξάτο για νέα καλά παιχνίδια, είτε σημαίνει πως θα καρπωθεί ένα καλό ποσό για να τον παραχωρήσει, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει πως για φέτος, δεν δικαιούται μεταγραφή σε κυπριακή ομάδα.