Home TOP NEWS Νίκη για Κύπρο – Αγωνίστηκαν Αντώνης και Γιόγιο

Νίκη για Κύπρο – Αγωνίστηκαν Αντώνης και Γιόγιο

SAK_5335-oikonomides


Με αντίπαλο την Ανδόρα συνέχισε σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική στην προκριματική φάση του Euro 2016. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά το νικηφόρο 3-1 από τρία τέρματα του Νέστωρα Μυτίδη έφτασε στους εννέα βαθμούς.

Κάτω από την εστία ήταν ο Αντώνης Γιωργαλλίδης ενώ ο Πάμπος Χριστοδούλου χρησιμοποίησε στο β’ μέρος τον Γιώργο Οικονομίδη.

Στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με αυτογκόλ του Τζούνιορ, που στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίκτυα του Γιωργαλλίδη.

Στο 13′ μετά από πάσα του Χριστοφή ο Νέστωρας Μυτίδης βρέθηκε σε θέση βολής και ισοφάρισε (1-1) για την Εθνική και στο 45′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εφραίμ πέτυχε το 2-1 για την Κύπρο.

Προηγήθηκε κοντινό πλασέ του Μακρίδη και σωτήρια απόκρουση του Φεράν από την οποία προήλθε το κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι διεθνείς συνέχισαν να κυνηγούν τα τέρματα και σε κανένα στάδιο δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους.

Στο 51′ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε πέναλτι του Τζούνιορ και στο 53′ ο Νέστωρας Μυτίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 για την Εθνική.

Αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην Εθνική.

Κύπρος: Γιωργαλλίδης, Τζ. Δημητρίου, Σιέλης, Τζούνιορ, Αντωνιάδης, Νικολάου, Λαμπάν (76′ Οικονομίδης), Μακρίδης (88′ Κάστανος), Εφραίμ, Χριστοφή (82′ Αλεξάνδρου), Μυτίδης.

Ανδόρα: Φεράν,Μαρτίνεζ, Βάλες, Ρέμπες, Μορένο, Ροντρίγκεζ Αντριάν, Σάντσιεζ, Αγιάλα, Ροντρίγκεζ Βικτόρ, Γκαρσία, Ρούμπιο.

Στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής για τον όμιλο σήμερα έγινα επίσης οι αναμετρήσεις Ουαλία – Βέλγιο (1-0) και Βοσνία / Ερζεγοβίνη – Ισραήλ.