Home TOP NEWS Νικόλας: “Ο πήχης πρέπει να είναι ψηλά”

Νικόλας: “Ο πήχης πρέπει να είναι ψηλά”

nikolas-kaiafas-1


Ο Νικόλας Γεωργίου μιλάει στη “Σημερινή” για το προγραμματισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την προσπάθεια στην Ευρώπη και το ψηλό ρόστερ!

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε τον κορμό της και έκανε λίγες προσθήκες. Είναι δουλεμένη από πέρσι και θέλει μόνο κάποιες βελτιώσεις. Σε πρώτο στάδιο αναμένω να προσφέρουν σημαντικές βοήθειες οι Μεντί και Σέρινταν. Ο Σέρινταν μού θυμίζει Βακουφτσή, αλλά σε βελτιωμένη έκδοση, γιατί είναι πιο δυναμικός στο παιχνίδι του. Αναμένω μία ομάδα, στο περσινό μοντέλο, αλλά πρέπει να είναι πιο συμπαγής και αποτελεσματική στην αμυντική της συμπεριφορά», ανέφερε για τον προγραμματισμό της ομάδας ο παλαίμαχος άσος.

Για την Ευρώπη, σημείωσε: «Το ότι ξεκινά νωρίς τις υποχρεώσεις της είναι ίσως θετικό. Οι παίκτες κρατάνε φόρμα από τη χρονιά που μόλις πριν από λίγο τελείωσε, μπαίνουν πιο εύκολα σε ρυθμό και θα έχουν επιπλέον δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, όταν με τις ευχές μας πέσουν στα δύσκολα». Όλοι θέλουν η ομάδα να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πήχης πρέπει να είναι ψηλά, αλλά πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να κοιτά το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Τώρα είναι η Ντιναμό Μπατούμι, αυτήν πρέπει να προσεγγίσει με σοβαρότητα. Το ίδιο ισχύει και σε ολόκληρη τη σεζόν. Να είναι φιλόδοξη ομάδα, αλλά να βλέπει όσο μακριά χρειάζεται».

«Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα με τον Ποτέ. Είναι πολύ καλός παίκτης και σκόρερ, αλλά φέτος θα έχει και ανταγωνισμό. Είμαι σίγουρος ότι ο Καϊάφας θα έχει μεγάλο πονοκέφαλο έχοντας την τριάδα Σκέμπρι-Σέρινταν-Ποτέ», ανέφερε για ένα θέμα που προβληματίζει και τον ίδιο.

Ο Νικόλας θα ήθελε ένα παίκτη που θα στέλνει την μπάλα στα κεφάλια των γιγάντων του ρόστερ. «Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το πόσο ψηλή ομάδα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχει τέσσερις παίκτες στο 1.93 και πάνω, αλλά και μερικά άλλα παιδιά με ικανότητα στον αέρα. Πρέπει να ποντάρει λοιπόν στις στημένες μπάλες, να εκμεταλλευτεί αυτό το τεράστιο πλεονέκτημα ύψους. Όταν ο αντίπαλος γνωρίζει ότι είσαι επικίνδυνος στις στατικές φάσεις, επηρεάζεται και αγωνιστικά και πνευματικά. Θεωρώ ότι αφού θ’ αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης, η προσθήκη είναι καλά να αφορά ποδοσφαιριστή που να έχει εξαιρετικά κτυπήματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τέτοιο ποδοσφαιριστή. Αν τον βρει και μπορεί να “σερβίρει” στους ψηλούς, μπορεί να κάνει τη διαφορά».