Home TOP NEWS Ο σεβασμός προς τον κόσμο

Ο σεβασμός προς τον κόσμο

2010-Renova (2)


Το τελευταίο κομμάτι της ανακοίνωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την αποστολή, πέρασε μάλλον στα ψιλά. Έχει όμως για μας ιδιαίτερη σημασία, αφού δείχνει πως έγινε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:

“Την αποστολή της ομάδας μας στη Γεωργία θα συνοδεύσουν περίπου 40 φίλαθλοι. Οι δύο από τους φιλάθλους έχουν κερδίσει τη δωρεάν συμμετοχή τους στην αποστολή, μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Σωματείου μας, ανάμεσα στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας. Με αυτήν την κίνηση το Σωματείο μας επιθυμεί να ευχαριστήσει τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, για την πολύτιμη στήριξη που προσφέρουν στην ομάδα μας.”

Ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν την έχει εγκαταλείψει ποτέ. Ειδικά στα δύσκολα χρόνια που διανύει το σωματείο, είναι ο πρώτος που έβαλε το κορμί του για να μπουν οι βάσεις της ανάκαμψης. Η επιβράβευση 2 κατόχων διαρκείας, με δωρεάν ταξίδι στη Γεωργία για ευρωπαϊκά ματς, είναι ένας τρόπος ένδειξης σεβασμού, προς όλους αυτούς που σε χιόνια και βροχές, στις δύσκολες στιγμές είναι εκεί. Και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η πολιτική.