Home TOP NEWS Οχτώ παίκτες για τρεις θέσεις

Οχτώ παίκτες για τρεις θέσεις

voulgariapropo


Μετά τη δημόσια και ξεκάθαρη τοποθέτηση του Κώστα Καϊάφα, το θέμα Ποτέ θεωρείται λήξαν. Ο Αφρικανός επιθετικός είναι μέλος της ομάδας, υπολογίζεται κανονικά και η τεχνική ηγεσία μπορεί να νιώθει πως έχει στη διάθεσή της μια ισχυρή και γεμάτη επιθετική γραμμή.

Του Αντρέα Βιολάρη, sigmalive.com/sports

Ποτέ, Σκέμπρι, Σιέρινταν, Ρουσιάς, Κιρμ, Ράμος, Φοφανά και ο νεαρός Εζέ, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην Βουλγαρία, είναι οι οχτώ επιλογές για τις τρεις θέσεις της επίθεσης και ο Καϊάφας θα έχει το δύσκολο –πλην ευχάριστο – έργο να διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο πράγματα με στόχο να παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες για το καλό της ομάδας και την ίδια ώρα να κρατά τις απαραίτητες ισορροπίες και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Χωράνε και οι τρεις στην 11άδα
Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη Γεωργία περιμένουμε να δούμε τους Σιέρινταν και Σκέμπρι στο αρχικό σχήμα, με τον παίκτη που θα στελεχώσει τη 3η θέση να αποτελεί ερωτηματικό. Ο Κιρμ λογικά συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, από τους υπόλοιπους, τίποτα όμως δεν θεωρείται δεδομένο.
Αυτό που δεν αναμένουμε να παρακολουθήσουμε την Πέμπτη, αλλά έχει τεράστιο ενδιαφέρον αν θα το δούμε στη συνέχεια, είναι η ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Ποτέ-Σκέρμπι-Σιέρινταν στο ίδιο σχήμα. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα μέσα στο γήπεδο, να αγωνιστούν και στην κορυφή και στα φτερά (έχουμε δείγμα από τους Σκέμπρι και Σιέρινταν) και υπό κάποιες προϋποθέσεις μπορούν να δημιουργήσουν μια ισχυρή τριάδα.