Home TOP NEWS Οκτάρι, δεκάρι ή κάτι μεταξύ…

Οκτάρι, δεκάρι ή κάτι μεταξύ…

assis-kaiafas


Έχει ήδη γίνει ξεκάθαρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βιάζεται να κλείσει τον μέσο ποδοσφαιριστή που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ολοκληρώσει τις μεταγραφές ξένων. Έτσι κι αλλιώς για το βασικό επιτελικό δεν υπάρχει αμφιβολία, αφού ο κύριος που κάθεται δίπλα στον Καϊάφα στη φωτογραφία είναι μακράν ότι πιο ποιοτικό διαθέτει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Εκείνο που συζητείται έντονα στους δημοσιογραφικούς κύκλους, είναι τα χαρακτηριστικά που θα έχει  ποδοσφαιριστής.

Αρχικά ήταν ξεκάθαρο πως μιλάμε για “αντι-Ασσίς”. Σε αυτή τη λογική, γράφτηκε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε έρθει σε συμφωνία με το Ντιέγο Λεόν που θα μπορούσε να παίξει αυτό το ρόλο. Στην πορεία, τα πράγματα άλλαξαν και μιλάνε για ένα παίκτη που θα μπορεί και να συνυπάρξει με το μάγο στην εντεκάδα, που να διαθέτει με άλλα λόγια περισσότερο χαρακτηριστικά “8αριού”. Για αμυντικό χαφ δεν γίνεται σκέψη για την ώρα, αφού για τη θέση υπάρχουν οι Οικονομίδης, Γκουλόν, Μαργκάσα, Φυλακτού, ενώ θα παλέψουν για συμμετοχές οι Σαμμούτης και Κατελάρης.

Εκείνοι που ξέρουν σίγουρα τι θέλουν, είναι ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του. Οι συγκεχυμένες πληροφορίες τους βολεύουν, αφού τους δίνουν την ευκαιρία να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς εμπόδια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βιάζεται να κάνει την επιλογή της, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα καθυστερήσει αν βρει κάτι καλό στο δρόμο της.