Home TOP NEWS Παίξτε μπάλα ή παρακολουθήστε πίνοντας μπύρα ΟΜΟΝΟΙΑ

Παίξτε μπάλα ή παρακολουθήστε πίνοντας μπύρα ΟΜΟΝΟΙΑ

festival-b84


Δύο ημέρες μας χωρίζουν από το Αντιρατσιστκό Τουρνουά φούτσαλ που διοργανώνει η ΘΥΡΑ 9. Τα μέλη της οργανωμένης μας κερκίδας θα βρίσκονται από το πρωί της Κυριακής, 21 Ιουνίου, στα γήπεδα φούτσαλ Premier Sports Club Tavellas & Tavellas Sports στη Γερμασογεια, Λεμεσό.

Θα σας περιμένουν όλους να δώσετε το παρών σας, αν όχι για να παίξετε ποδόσφαιρο για να συμμετέχετε στην εκδήλωση που θα έχει παράλληλα τον χαρακτήρα μικρού φεστιβάλ. Από τις 10 το πρωί θα ξεκινήσει η μουσική και θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα.

Στο χώρο θα πωλούνται μπύρες ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ θα υπάρχουν και διάφορα άλλα περίπτερα. H ανακοίνωση της Θύρας 9 αναφέρει: Θα υπάρχουν διάφορα περίπτερα όπως μπουτίκ ΘΥΡΑ 9, βιβλιοπωλείο, εγγραφές μελών (2015-2016) και φυσικά χώρος που θα προσφέρει ποτά και φαγητά.

Προβλέπουμε να… σπάσουν κάθε ρεκόρ κατανάλωσης μπύρας ΟΜΟΝΟΙΑ οι οργανωμένοι. Όσοι θα πάτε εκεί για να αγωνιστείτε, μετά το παιχνίδι δικαιούστε να πάρετε στα χέρια μπουκάλια… Όσοι όμως θα είστε εκεί για να παρακολουθήσετε το τουρνουά… απαγορεύεται να μην κρατάτε συνεχώς από μια μπύρα!