Home TOP NEWS Πήρε το όπλο του…

Πήρε το όπλο του…

filiko-omonoia-botev (38)


Σκόραρε 5 λεπτά μετά την πρώτη του συμμετοχή στην εντεκάδα για φέτος, ενώ στην δεύτερη, φρόντισε να πετύχει άλλα δυο γκολ. Ο Κώστας Καϊάφας βλέπει τον Αντρέ Σκέμπρι να παίρνει από νωρίς το όπλο του και τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση. Γιατί ο Μαλτέζος στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει αποδείξει πως ένα από τα πολλά χαρίσματα του είναι το εύκολο γκολ, αφού βρίσκει ρυθμό από νωρίς μπορούμε να αισιοδοξούμε.

Τα γκολ του θα χρειαστούν και στην Ευρώπη, έτσι ο Αντρέ σκύβει το κεφάλι και συνεχίζει τη δουλειά. Η συνεργασία του με τον Κίλιαν Σέρινταν μοιάζει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και από πάσα του Ιρλανδού ήταν που σκόραρε το πρώτο γκολ. Γενικώς οι δυο τους δείχνουν να ταιριάζουν αφού αμφότεροι διαθέτουν εξαιρετική υποδοχή της μπάλας και πρώτη επαφή, ενώ θεωρούνται έξυπνοι παίκτες. Στα φιλικά που παρακολουθήσαμε άλλαζαν μάλιστα συχνά πυκνά θέση, ενώ σε κάποια σημεία βρέθηκαν και δίδυμο μπροστά.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στηρίζει πολλά φέτος στην εκτελεστική δεινότητα του Σκέμπρι και τη συνύπαρξη του με τους άλλους επιθετικούς. Το γεγονός πως ο Μαλτέζος άρχισε να σκοράρει νωρίς λοιπόν, φυσιολογικά έχει φέρει χαμόγελα.