Home TOP NEWS «Πρέπει ο καθένας να τηρεί τις υποχρεώσεις του»

«Πρέπει ο καθένας να τηρεί τις υποχρεώσεις του»

xristodoulosagis


Στο ραδιόφωνο Super Sport μίλησε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου και αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με το Μίκαελ Ποτέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Για τον Ποτέ: «Είναι απλά τα πράγματα. Έγιναν εδώ και μέρες με την ακόλουθη σειρά. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε και ζήτησε να αποχωρήσει. Εμείς του είπαμε ότι έχει συμβόλαιο και ο ίδιος είπε ότι θα φέρει πρόταση. Προς το παρόν δεν έχει έρθει καμία πρόταση. Είναι υπόχρεος να πάει στην Βουλγαρία γιατί έχει συμβόλαιο και το τονίζω αυτό».

Μεσολάβησε κάτι και ζήτησε να φύγει; «Όχι δεν έγινε τίποτε. Ποτέ δεν του προτάθηκε μείωση. Ποτέ δεν έγινε κάτι στην ομάδα. Αν σέβεται και αγαπά τον κόσμο της Ομόνοιας όπως δήλωσε, πρέπει να σεβαστεί και το συμβόλαιο του. Σήμερα ή αύριο θα πρέπει να πάει στη Σόφια. Πρέπει ο καθένας να τηρεί τις υποχρεώσεις του».

Σε περίπτωση που επιμένει να φύγει; «Όλα στην ώρα τους, δεν πρέπει να μεγαλοποιούμε κάποια θέματα πάνω απ’ όλα είναι η Ομόνοια, δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα να επηρεάσει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Ο κόσμος να μην ανησυχεί θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλό καλύτερο».

Για προετοιμασία: «Όλα οδεύουν καλώς στην προετοιμασία, υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Τα φιλικά γίνονται για να βλέπουν κάποια στοιχεία οι προπονητές».

Για Άλβες και Πίντο: «Δεν θα διαψεύδουμε και δεν θα επιβεβαιώνουμε κανένα όνομα».

Για Γκράβενμπεργκ: «Αξιολογεί τον ποδοσφαίριση και είναι απόφαση του προπονητή. Υπάρχει συμβόλαιο υπογραμμένο και αν ανάψει το πράσινο φως ο προπονητής θα τεθεί σε ισχύ».

Για φιλικό στην Κύπρο: «Δεν οριστικοποιήθηκε τίποτα ακόμη, συνεχίζονται οι προσπάθειες».

Για διαρκείας: «Θέλω να ξανακαλέσω τον κόσμο για τα διαρκείας. Χρειάζεται να μπει ρευστό στα ταμεία. Πολύ σύντομα θα υπάρχει ένα νέο προϊόν, θα ανακοινωθεί».