Home TOP NEWS Προοπτική ή χρήματα;

Προοπτική ή χρήματα;

alex-konstantinou


Όταν ο Άλεξ Κωνσταντίνου έμενε ελεύθερος από τον Απόλλωνα, οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν ζεστά να τον αποκτήσουν ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ και το Αποέλ. Ο νεαρός άσσος προτίμησε τότε το Αποέλ, με το λόγο να είναι προφανής: τα χρήματα.

Ένα χρόνο και μηδέν συμμετοχές μετά ο τότε πολλά υποσχόμενος ακραίος επιθετικός ενημερώθηκε πως είναι εκτός πλάνων και να βρει ομάδα. Η χρονιά κατά την οποία ήθελε να κάνει το ξεπέταγμα του, τον βρήκε να κάνει πισογύρισμα τη στιγμή που οι Παναγή, Οικονομίδης, Φυλακτού, Δημητρίου, Σαμμούτης, και Φιλιώτης, συστήνονταν στο κυπριακό κοινό με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πρώτοι 4 μάλιστα, μπορούμε να πούμε πως έβαλαν τις βάσεις για καθιέρωση.

Το ερώτημα που τίθεται προφανώς, είναι τι πρέπει να επιλέγουν οι ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία, το χρήμα ή την προοπτική. Στο δικό μας μυαλό δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Άλεξ Κωνσταντίνου πήρε πριν από ένα χρόνο τη λάθος απόφαση και πρέπει πλέον να παλέψει πολύ για να έχει ευκαιρίες σε μεγάλη ομάδα. Οι παίκτες όταν είναι μικροί πρέπει να έχουν το μυαλό τους πρώτιστα στην εξέλιξη τους, τα χρήματα θα έρθουν μετά. Το τραγικό είναι ότι ο Άλεξ έφυγε από τον Απόλλωνα λέγοντας πως ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής…