Home TOP NEWS Σαν να μην πέρασε μία μέρα

Σαν να μην πέρασε μία μέρα

filiko-omonoia-botev (118)


Ο Πάμπος Αγαπίου επέστρεψε στο πέταλο και φώναξε ξανά το ιστορικό “Say O…”, βγήκε στο κάγκελο και τραγούδησε νιώθοντας σαν να μην πέρασε μία ημέρα, από το 1992 όταν στον αγώνα με τον Άρη έδωσε το όνομα στο πιο ζωντανό κομμάτι της κερκίδας. O εκ των ιδρυτών της οργανωμένης κερκίδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε ξανά την ευκαιρία να μιλήσει στους νεότερους για το πως πήρε η Θύρα 9 την ονομασία της και τη σύνδεση που είχε το νούμερο αυτό με τους μεγάλους στράικερ Σ.Καϊάφα και Τζεβίζοφ.

1535459_10202101797919505_1516772528_n (1)

«Όσα χρόνια και εάν είσαι μακριά, το μυαλό σου είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν ξεχνιέται η ΟΜΟΝΟΙΑ», μας δήλωσε ο “Los Pampos” όπως τον αποκαλούν οι Βούλγαροι. Ο Πάμπος εδώ και 19 χρόνια ζει και εργάζεται στη Βουλγαρία, όπου θεωρείται σαν ένας από τους καλύτερους δάσκαλους των λατινοαμερικάνικων χωρών ενώ είναι από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές στην κρατική τηλεόραση.

«Να έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και της ομάδας, και πιστεύω αυτή τη σεζόν θα είμαστε πρωταθλητές. Ο κόσμος πρέπει να πηγαίνει στο γήπεδο και να βοηθάει την ομάδα», ήταν το μήνυμα του στον Πράσινο Λαό.

Ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων, μας είπε: «Καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Μπορεί να είμαστε μακριά, αλλά η καρδιά μας είναι πάντα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. ΟΜΟΝΟΙΑ θυμήσου μία ζωή μαζί σου».

filiko-omonoia-botev (75) filiko-omonoia-botev (20)

Ο “Los Pampos”: