Home TOP NEWS Τα σενάρια για Ποτέ

Τα σενάρια για Ποτέ

kaz-kosmos-apoel302-pote-kaiafas


Ο Μίκαελ Ποτέ βρίσκεται από ψες το βράδυ στη Βουλγαρία, εξέλιξη προφανώς θετική. Η κατάσταση δεν έχει πάντως γίνει ακόμα εντελώς ξεκάθαρη κάτι που αναμένεται αν γίνει μετά από το τετ α τετ που θα έχει σήμερα με το Κώστα Καϊάφα. Ο κόουτς τον θέλει, θέλει όμως και να ξέρει πως θα είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ 100% και όχι έχοντας άλλα στο μυαλό του. Θέλει δηλαδή τον Ποτέ του πρώτου γύρου που σκορπούσε τον τρόμο μες το κουτί.

Όλα τα σενάρια είναι αυτή τη στιγμή πιθανά. Το πρώτο λέει πως ο Μίκα είναι στη Βουλγαρία επειδή υποχρεούται βάση συμβολαίου και ψάχνει παράλληλα μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Το δεύτερο, πως θέλει να μείνει και θα δείξει πως θέλει να μείνει και να βοηθήσει. Το τρίτο και χειρότερο, ότι είναι εκεί γιατί έχει υποχρέωση και θα προσπαθήσει να πάρει την ελευθέρας του για να φύγει. Πρέπει να τονιστεί πως μοιάζει πάντως και το πιο απομακρυσμένο.

Όπως και να έχει, οποιοδήποτε και να ισχύει η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να το διαχειριστεί κατάλληλα. Για την ώρα θέλουν να κατεβάσουν τους τόνους και προτίθενται να τον αντιμετωπίσουν όπως οποιοδήποτε άλλο παίκτη της ομάδας. Με άλλα λόγια, αν ο Μίκαελ θέλει να μείνει και θα προσφέρει, θα έχει όλες τις προϋποθέσεις. Αρκεί να το δείξει και ο ίδιος.