Home TOP NEWS Βήμα βήμα και σοβαρά

Βήμα βήμα και σοβαρά

filiko-omonoia-botev (36)


Η περσινή πορεία, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε όχι μόνο να δει στα μάτια μια ομάδα με πολλαπλάσιο προϋπολογισμό από αυτήν, αλλά κατάφερε να την δαμάσει κιόλας, έχει αποδείξει πως μπορούμε. Η όρεξη λοιπόν έχει ανοίξει για τα καλά και όλος ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ εύχεται και ονειρεύεται πως φέτος είναι η χρονιά μας. Το τεχνικό τημ και οι παίκτες όμως, δεν δικαιούνται να κάνουν όνειρα, αλλά να θέτουν στόχους.

Ο επόμενος και μοναδικός στόχος για την ώρα, είναι το παιχνίδι στη Γεωργία κόντρα στη Ντινάμο Μπατούμι. Με το καλό η ομάδα να θέσει βάσεις πρόκρισης και στη Λευκωσία να τελειώσει τη δουλειά. Μετά, θα στρέψει το βλέμμα στους Πολωνούς της Γιαγκελόνια ή τους Λιθουανούς της Κρουόγια και μόνο σε αυτούς. Μόνο εάν καταφέρουμε να βρεθούμε στα πλέι οφ, έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε για ομίλους. Οτιδήποτε άλλο είναι πρόωρο.

Ο Κώστας Καϊάφας το είπε χθες ξεκάθαρα. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, δεν θέτουμε στόχο τους ομίλους όμως αλλά το επόμενο παιχνίδι. Με αυτή τη νοοτροπία και λογική κατάφερε να διαχειριστεί πέρσι μια δύσκολη χρονιά και με αυτή συνεχίζει.