Home TOP NEWS Βλέπουν τις επιλογές τους

Βλέπουν τις επιλογές τους

proetoimasia-mera4 (3) - kaiafas


Κεραυνός εν αιθρία, δεν ήταν η χθεσινή εξέλιξη με τον Ποτέ. Εδώ και κάποιες μέρες φαινόταν πως κάτι δεν πάει καλά, με τις προ διημέρου εξηγήσεις του μάνατζερ του για ενδεχόμενη πρόταση, προφανώς να μην είναι αρκετές. Το τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήθελε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, πλέον όμως αν δεν συμβεί κάποια συνταρακτική ανατροπή, θα πρέπει να ψάξει για αντικαταστάτη του.

Μπορεί το τελευταίο τρίμηνο ο Ποτέ να ήταν πολύ πίσω σε απόδοση, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως μέχρι τον τραυματισμό του ήταν φόβος και τρόμος των αντιπάλων. Η αντικατάσταση του λοιπόν δεν είναι εύκολη υπόθεση, την ίδια στιγμή όμως δεν τρομάζει κιόλας. Όταν πέρσι οι Καϊάφας και Σεργίου αποφάσιζαν πως τον θέλουν άλλωστε, όλοι αντέδρασαν αφού το βιογραφικό του δεν μαρτυρούσε γκολτζή. Όπως “έφτιαξαν” τον Ποτέ, μπορούν να φτιάξουν και τον αντι-Ποτέ λοιπόν.

Αν η κληρωτίδα δεν παίξει κανένα περίεργο παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ στον 1ο και το 2ο προκριματικό είναι μια χαρά με τους επιθετικούς που διαθέτει. Σέρινταν, Σκέμπρι και Ρουσιάς είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και ίσως πλαισιωθούν από τον Γκράβενμπερχ. Όσο πιο σύντομα κλείσει το θέμα αντι-Ποτέ πάντως (αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και προκύψει τέτοιο) τόσο το καλύτερο. Ο Αντρέ Άλβες προτάθηκε, θέλει, δεν είναι όμως βέβαιο πως θα αποτελέσει τον εκλεκτό του κόουτς.