Home TOP NEWS Άλλη νοοτροπία, άλλη προσέγγιση

Άλλη νοοτροπία, άλλη προσέγγιση

brondby


Από το ένα άκρο στο άλλο! Για 15-20 μέρες, καθημερινά, ο Πρόμπιερτζ και οι παίκτες του μας βομβάρδιζαν με δηλώσεις και επικοινωνιακά παιχνίδια! Πραγματικά ζούσαν και ανάπνεαν για τα παιχνίδια μαζί μας και δεν είναι τυχαίο που θυσίασαν την πρεμιέρα της Εκστρακλάσα για να μας έρθουν φρέσκοι. Ο Τόμας Φρανκ και η Μπρόντμπι, προσεγγίζουν τις διπλές αναμετρήσεις πολύ διαφορετικά.

Μια αναφορά! Τόσο ασχολήθηκε μαζί μας ως τώρα ο Δανός προπονητής! Μίλησε μια φορά για μας, ο Μάρτιν Άλμπρεχτσεν. Κατά τα άλλα, μετά το κακό ξεκίνημα και την ήττα από την Ααρχούς στη πρεμιέρα της Superligaen, το μυαλό των Δανών είναι αποκλειστικά στη δεύτερη αγωνιστική και την Οντένσε. Μάλιστα στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπερόε, ο Φρανκ ξεκούρασε τον Ντάνιελ Άγκερ για να τον έχει φρέσκο αύριο!

Το βέβαιο είναι πως τα άκρα είναι πάντα επικίνδυνα. Δεν ξέρουμε αν η Μπρόντμπι μας υποτιμά ή αν απλά έχουν τόσο διαφορετική φιλοσοφία, θα γίνει πιο σαφές τις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι πως επικοινωνιακό πόλεμο όπως την περασμένη εβδομάδα, δύσκολα θα δούμε!