Home TOP NEWS “Δεν θα είναι εύκολα και χρωματιστά!”

“Δεν θα είναι εύκολα και χρωματιστά!”

grzyp
©Agencja Gazeta

Εξακολουθούν να προσεγγίζουν με σεβασμό την ΟΜΟΝΟΙΑ, οι άνθρωποι της Γιαγκελόνια. Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι μέσοι Ράφαλ Γκρζιπ και Πσιέμεκ Φρανκόφσκι, μίλησαν στo sport.pl ενόψει των αναμετρήσεων με την ομάδα μας και επανέλαβαν πως περιμένουν παιχνίδια υψηλής δυσκολίας.


Γκρζυπ: Δεν θα είναι εύκολα και χρωματιστά!

Την Πέμπτη παίζετε με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο πήχης ανεβαίνει αισθητά σε σύγκριση με την Κρουόγια…

Είναι αλήθεια. Μαθαίνουμε ότι δεν είναι το ίδιο άνετοι όπως πριν λίγα χρόνια (οικονομικά), όμως είναι ένας σεβαστός αντίπαλος που αξίζει προσοχής. Δεν θα είναι όλα εύκολα και χρωματιστά όπως με την Κρουόγια, όμως νομίζω η πρόκριση είναι εφικτή.

Σε πρόσφατο φιλικό κερδίσατε 3-0 την ΟΜΟΝΟΙΑ…

Ήταν πριν ένα χρόνο και είναι άλλη ομάδ τώρα. Επίσης τα φιλικά δεν μπορούν να αποτελούν κριτήριο για τις δυνατότητες μιας ομάδας. Όλοι θυμούνται το φιλικό, εγώ όμως νομίζω πως δεν πρέπει να το λάβουμε και πολύ σοβαρά υπόψη ενόψει του αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ.

Έχετε αναλύσει τον αντίπαλο;

Ήδη προσαρμόσαμε τις προπονήσεις μας σε αυτούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σημαντικός σύλλογος στη Κύπρο,αλλά ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα ονόματα. Οι ευρωπαϊκοί αγώνες είναι πάντα ξεχωριστοί.

Σε μια βδομάδα θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα. Θα ήταν καλό να πάρετε αποτέλεσμα από το πρώτο ματς…

Σίγουρα θα ήταν καλό να πάμε πιο ήρεμοι και με πλεονέκτημα. Την Πέμπτη όμως παίζεται μόνο το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει το ίδιο καλοί να είμαστε και στον επαναληπτικό.

 

Φρανκόφσκι: Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί

Πόσες πιθανότητες θα έδινες στην ομάδα σου ενόψει ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σίγουρα το φαβορί, αλλά μας αρέσει να παίζουμε με δυνατούς αντιπάλους. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο, όχι εκτός αυτού.

Πώς είναι η ψυχολογία σας;

Εξαιρετική, ειδικά μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κρουόγια. Είμαστε φιλόδοξοι. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να μπούμε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.