Home TOP NEWS Δεν την τρομάζουν πια οι έδρες

Δεν την τρομάζουν πια οι έδρες

Stadion-Miejski-w-Białymstoku1


Για αρκετά χρόνια, η ΟΜΟΝΟΙΑ περνούσε δύσκολα στα εκτός έδρας παιχνίδια, όταν είχε να αντιμετωπίσει αντιπάλους του ίδιου ή μεγαλύτερου της μεγέθους. Πιο σκληρές προσφάτως, ήταν οι δυο ήττες στο Σάλτζμπουρκ, με 4-1 και 1-0. Σιγά σιγά όμως, κάτι πάει να αλλάξει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον δεν τρομάζει μπροστά σε δύσκολες έδρες.

Το πρώτο καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας βέβαια τα τελευταία χρόνια, ήρθε το 2008 κόντρα στην ΑΕΚ όταν με γκολ του Καφού κέρδισε 0-1 στην Αθήνα! Μετά από 3 κακές χρονιές (ήττα από Βασλούι, ήττα από Σάλτζμπουργκ 2 φορές, ανώδυνη ήττα από Ντεν Χάαγκ) το 2012 αρχίσαμε να στήνουμε κόκκαλο.

Τότε παρότι εν τέλη αποκλειστήκαμε, αποσπάσαμε πρώτα λευκή ισοπαλία στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα. Την επόμενη χρονιά, πήραμε ισοπαλία με γκολ (1-1 με την Άστρα Τζιούρτζιου). Ώσπου πέρσι ήρθε η πραγματική υπέρβαση. Παίζοντας ψυχωμένα και έξυπνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθε ισόπαλη 2-2 μέσα στη Μόσχα με την πανάκριβη Ντινάμο Μόσχας!

Κοινό σημείο βέβαια των 3 αναμετρήσεων που αναφέραμε, ότι στο τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το εκτός έδρας αποτέλεσμα και αποκλείστηκε μες το ΓΣΠ! Φέτος ελπίζουμε να τα κάνει και τα δυο σωστά και να δει μπροστά.