Home TOP NEWS «Έχουμε πλάνο και θα το ακολουθήσουμε»

«Έχουμε πλάνο και θα το ακολουθήσουμε»

match-jagiellonia-omonoia-kj (2)


Στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιαγκελόνια μίλησε ο ο αμυντικός της ομάδας Φίλιπ Μοντέλσκι. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής, στις δηλώσεις του, αναφέρει πως η αποστολή της ομάδας του ήρθε νωρίς για να εγκλιματιστεί με τον καιρό στην Κύπρο. Όσο για τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδας του, όπως λέει, είναι με αργό ρυθμό και υπομονή. «Έχουμε πλάνο και θα το ακολουθήσουμε» τονίζει ο Μοντέλσκι.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, όπως δηλώνει, δεν φέρνει την ομάδα του σε μειονεκτική θέση αφού με το 0-0 που αρχίσει ο επαναληπτικός ακόμη και αν δεν έρθει κάποιο γκολ θα οδηγηθεί το παιχνίδι στα πέναλτι. Πιστεύει παράλληλα όμως πως η Γιαγκελόνια μπορεί να σκοράρει στη Λευκωσία.

Δεν θα επηρεάσει καθόλου την απόδοση τους η καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως λέει, ενώ τονίζει ότι θα επικεντρωθούν μόνο σε όσα εξαρτώνται από αυτούς. Το σημαντικό για τον Φίλιπ είναι να να ακολουθήσουν το πλάνο που έχουν στην ομάδα τους και μόνο έτσι θα τα καταφέρουν.

match-jagiellonia-omonoia-kj (13)

Στα ίδια μήκη κύματος ήταν και οι δηλώσεις των Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και Νίκα Ντζαλαμίτζε, που επίσης μίλησαν στη σελίδα της Γιαγκελόνια.

Ο τερματοφύλακας της Πολωνικής ομάδας δηλώνει πως οι συμπαίκτες του και αυτός είναι έτοιμοι για τον αγώνα. Ο παίκτης που τον τρομάζει περισσότερο και θέλει να επικεντρωθούν σε αυτόν είναι ο Νούνο Ασσίς, που είναι ο αρχηγός και πολύς καλός αλλά και έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός της Γιαγκελόνια δηλώνει πως αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα στην Πολωνία άρχισε η προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό. Δεν τον τρομάζει, όπως λέει, ένα γεμάτο στάδιο στη Λευκωσία, αφού στο γήπεδο παίζεται η πρόκριση και εκεί είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες. Και αυτός αναφέρει το Νούνο Ασσίς ως ένα από τους πιο επικινδύνους παίκτες, ενώ μιλάει και για τον συμπατριώτη του Ούτσα Λομπιανίτσε που θα είναι αντίπαλος στο γήπεδο.