Home TOP NEWS Φυλακτού αν χρειαστεί αντι-Γκουλόν

Φυλακτού αν χρειαστεί αντι-Γκουλόν

omonoia-jagiellonia-kazamias (9)


Θέλει να παίξει ο Ερόλ Γκουλόν, το λέει και το δείχνει. Αν όμως δεν πάρει το ΟΚ από το ιατρικό τημ για να ξεκινήσει, θα μείνει στον πάγκο, αφού ακόμα και χθες ένιωθε πόνο. Σε περίπτωση που τελικά δεν προλάβει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, θα πάρει ο Γεράσιμος Φυλακτού. Ο νεαρός άσσος έκανε κόντρα στη Γιαγκελόνια την επανεμφάνιση του και είναι πανέτοιμος.

Τα στοιχεία που έρχεται να δώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ βέβαια είναι εντελώς διαφορετικά από το Γάλλο. Η ομάδα θα χάσει σε δύναμη και ύψος, θα κερδίσει όμως σε τρεξίματα και ενέργεια. Είναι και οι 2 καλοί χειριστές της μπάλας, ενώ έχουν παίξει και οι 2 πολλά παιχνίδια με τους άλλους των χαφ, Ασσίς και Οικονομίδη. Οι οδηγίες που θα έχει ο Φυλακτού αν παίξει, είναι θέμα προφανώς του Κώστα Καϊάφα.

Όποιος κι αν παίξει πάντως, η αίσθηση που έχουμε είναι πως από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα εξαρτηθεί το παιχνίδι. Ο αντίπαλος δεν είναι ευκαταφρόνητο όνομα, ούτε όμως μπορεί να μας τρομάξει. Η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.