Home TOP NEWS Γέμισε το αεροπλάνο για Δανία!

Γέμισε το αεροπλάνο για Δανία!

media_460204324


Λιγότερο από μια ώρα χρειάστηκαν οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να γεμίσουν το αεροπλάνο με προορισμό τη Δανία. Οι ελκυστικές τιμές στα πακέτα, για ακόμη μια φορά φέτος, έπεισαν αμέσως τους Ομονοιάτες να κλείσουν εισιτήριο και να ταξιδέψουν με την ομάδα για το παιχνίδι κόντρα στη Μπρόντμπι.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση για τα ταξιδιωτικά πακέτα, οι τηλεφωνικές γραμμές των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ για το ταξίδι πήραν φωτιά. Μετά από περίπου μισή ώρα εξαντλήθηκαν οι θέσεις στο αεροπλάνο και έτσι οι “πράσινοι” θα έχουν και πάλι τη υποστήριξη των οπαδών τους σε εκτός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα.

Η επίσημη ενημέρωση:

Το Σωματείο μας ενημερώνει ότι εξαντλήθηκαν, εντός μίας ώρας, όλα τα διαθέσιμα ταξιδιωτικά πακέτα, για το ταξίδι της ομάδας μας στη Δανία, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Μπρόντμπι, στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Λόγω του ότι η ζήτηση ήταν αρκετά μεγάλη, έχει δημιουργηθεί λίστα αναμονής.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της ομάδας μας που θα συνοδεύσουν την αποστολή για Δανία, αλλά και όλους όσους έχουν επιδείξει ενδιαφέρον.

Κατά την άφιξη της αποστολής στη Δανία, το Σωματείο μας θα ανακοινώσει τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας, τον οποίο οι φίλοι της ομάδας μας που θα βρίσκονται στη Δανία, θα μπορούν να καλούν για πληροφορίες ή βοήθεια.

Το Σωματείο μας θα εκδώσει εντός των ημερών ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν όσους θα ταξιδέψουν στη Δανία, αλλά και πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα.