Home TOP NEWS “Γιατί δεν βάζει δεύτερη πτήση η ΟΜΟΝΟΙΑ;”

“Γιατί δεν βάζει δεύτερη πτήση η ΟΜΟΝΟΙΑ;”

plane


Αρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο άκουσμα πως τα πακέτα για τη πτήση της ομάδας έχουν εξαντληθεί, αναρωτιούνται γιατί δεν βάζει δεύτερη πτήση. Είναι τόσο μεγάλη η θέληση να ακολουθήσουν τους ποδοσφαιριστές μας στη Δανία, που το γεγονός πως δεν πρόλαβαν έφερε απογοήτευση. Ο λόγος που δεν μπορεί να βάλει το σωματείο δεύτερη πτήση, είναι το κόστος.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του νωρίτερα ο Αντρέας Δημητρίου, το κόστος για να πάει η ομάδα και ο κόσμος Δανία είναι 113,000 το αεροπλάνο συν τα ξενοδοχεία (40-45000), σύνολο 160,000 ευρώ. Ακόμα και τα πακέτα με μονόκλινο να έπαιρναν όλοι που κοστίζουν 595 ευρώ (σ.σ. η συντριπτική πλειοψηφία μπήκε σε δίκλινα), είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, πως δεν βγαίνουν τα έξοδα, αφού συμπεριλαμβανομένης της αποστολής πάνε Δανία 175 άτομα. Το υπόλοιπο, θα πληρωθεί από το σωματείο.

Αν έμπαινε δεύτερη πτήση λοιπόν, το σωματείο δεν θα μπορούσε να επωμιστεί άλλα έξοδα και το κόστος για κάθε πακέτο θα πλησίαζε τα 1000 ευρώ ανά άτομο. Οι πιθανότητες να γεμίσει τέτοια ναυλωμένη πτήση θα ήταν ελάχιστες, έτσι και πάλι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έβαζε το υπόλοιπο.