Home TOP NEWS ΓΣΠ σε ρυθμούς AC/DC!

ΓΣΠ σε ρυθμούς AC/DC!

match-EL-omonoia-jegiellonia-last-panigirismoi (23)


Ήταν κάτι που μας άρεσε ιδιαίτερα, αλλά στα τόσα ποδοσφαιρικά έμεινε στην άκρη! Στο στάδιο ΓΣΠ πλέον πριν το παιχνίδι και κατά την ανάπαυλα των παιχνιδιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παίζει ροκ μουσική, όπως αρμόζει στην ομάδα μας! Τo συγκρότημα που κυριαρχεί είναι οι AC/DC το πιο ροκ εντ ρολ συγκρότημα (όπως κατηγοριοποιούν οι ίδιοι τον εαυτό τους), για την πιο ροκ εντ ρολ ομάδα, στην πιο ροκ εντ ρολ φάση της ιστορίας της, αφού έχει προβλήματα αλλά δεν λυγίζει! Πέραν των AC/DC παίζουν και αρκετά άλλα συγκροτήματα, όπως οι Deep Purple και οι Metallica.

Τραγούδια όπως το Thunderstruck, το Highway to hell και το Hard as a Rock, ταιριάζουν πολύ περισσότερο στην φιλοσοφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από ότι οι διάφοροι Τσαλίκιδες και Ρουβάδες που έπαιζαν σε κάποια φάση πέρσι. Δεν είναι για μας αυτοί οι τύποι…

Ελπίζουμε να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε, ενώ θα μας άρεσε κάποιο από τα πιο κάτω να παίζει και πάντα κατά την είσοδο της ομάδας για προθέρμανση. Την Πέμπτη έπαιξε το Thunderstruck! Εσείς ποιο θα προτιμούσατε; Γράψτε μας στα σχόλια την προτίμηση σας!

Thunderstruck

Highway to Hell (μετά το 0:40)

Hard as a Rock

Ψηφίστε: