Home TOP NEWS Κιρμ: “Καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι”

Κιρμ: “Καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι”

omonoia-jagiellonia-kazamias (8)


Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός της ομάδας, Άντραζ Κιρμ μίλησε στο Sigmalive Sports για το κλειδί της επιτυχίας επί της Γιαγκελόνια και δήλωσε πως παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα γίνεται καλύτερη. Ο Άντραζ Κιρμ τόνισε ακόμη πως στόχος τους είναι ένα καλό αποτέλεσμα στην Δανία για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο δεύτερο παιχνίδι στο ΓΣΠ.

-«Το σημαντικό για εμάς ήταν, ότι σκοράραμε ένα τέρμα γρήγορα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι…όπως το περιμέναμε, αλλά στο τέλος καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε…την πρόκριση»

-«Το κλειδί για να πάρουμε την πρόκριση… ήταν το να μην δεχθούμε γκολ στα δύο παιχνίδια με την Γιαγκελόνια».

-«Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και αυτό είναι φυσιολογικό. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την αγωνιστική μας εικόνα».

-«Είναι πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους να αγωνιστούν στο ΓΣΠ, με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι φίλοι της ομάδας σημαίνουν πολλά για εμας, και σίγουρα μας βοήθησαν αρκετά για να πάρουμε την πρόκριση».

-«Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα αγωνιστούμε στο ΓΣΠ στον επαναληπτικό στον επόμενο γύρο. Θα δούμε τον αντίπαλο μέσα στην έδρα του, και θα μάθουμε σίγουρα περισσότερα γι’ αυτόν».

-«Το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αν πάρουμε καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας θα έχουμε τη δυνατότητα μέσα στο ΓΣΠ για να πάρουμε την πρόκριση».