Home TOP NEWS Κωδικός ανατροπή

Κωδικός ανατροπή

dinamo-batumi-omonia-ex (13)


Η στιγμή της αλήθειας έφτασε. Μια εβδομάδα μετά την χλωμή εμφάνιση στο Κουτάισι που συνοδεύτηκε από αρνητικό αποτέλεσμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στο ΓΣΠ την Ντινάμο Μπατούμι (19:00, live omonoianews.com). Κυνηγάει την ανατροπή και τη νίκη με σκορ μεγαλύτερο του 1-0, για να περάσει εκείνη στην επόμενη φάση.

Το έργο της σίγουρα δεν είναι εύκολο, αφού υπάρχει ως δεδομένο το προβάδισμα της αντιπάλου. Η Ντινάμο δεν είναι ούτε Μέταλουργκ, ούτε Μπουντούτσνοστ και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Δεν εξαρτάται από αυτήν όμως ο τελικός νικητής, αλλά από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν εμφανιστεί όπως πρέπει, θα πάρει τη νίκη που χρειάζεται και θα αρχίσει να σκέφτεται το 2ο προκριματικό.

Στο πρώτο παιχνίδι, έλειψαν πολλά από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ελπίζουμε και ευχόμαστε, πως η ήττα αποτέλεσε ξυπνητήρι και θα δούμε σήμερα τις πραγματικές δυνατότητες του συνόλου. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού, έτσι περιμένουμε να μιλήσει το ένστικτο της επιβίωσης και η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιβεβαιώσει τη ταμπέλα του φαβορί.