Home TOP NEWS Match Report: Ανατροπή και πρόκριση!

Match Report: Ανατροπή και πρόκριση!

match-omonoia-batumi-goal (24)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε την Ντινάμο σαν τη γάτα με το ποντίκι σε όλο το ενενηντάλεπτο, άξιζε ένα γκολ πιο νωρίς, στο τέλος όμως, αυτό που μετράει είναι η πρόκριση. Με δυο γκολ των Γκουλόν και Σκέμπρι, η ομάδα μας κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. Πήρε δηλαδή το ζητούμενο.

Α’ ημίχρονο

Επιθετικά μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ και μόλις στο 2΄έφτιαξε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Ο Γκουλόν έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Αλαβίντζε όμως έδιωξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά, νέα ευκαιρία με κεφαλιά του Γκουλόν να φεύγει άουτ. Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 19′. Ο Μαργκάσα εκτέλεσε κόρνερ, ο Σέρινταν έκανε κοντινή κεφαλιά στο δοκάρι. Δυο λεπτά αργότερα, η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μεγάλη ευκαιρία είχαμε και στο 31′ όταν ο Κιρμ δεν πρόλαβε το γύρισμα του Σέρινταν. Στο 37′ Ο Ασσίς έκανε σουτ μέσα από τη περιοχή, ο Αλαβίτζε απέκρουσε. Στο 45′ ο Γκουλόν με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι.

Β’ ημίχρονο

Με μεγάλη ευκαιρία και η επανάληψη. Στο 49′ ο Σέρινταν εκτέλεσε φάουλ, ο Αλαβίντζε απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Φοφανά σούταρε για να κτυπήσει η μπάλα στον Ασσίς που ήταν στη γραμμή. Το σκορ τελικά άνοιξε στο 53′. Ο Οικονομίδης έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Σκέμπρι, ο οποίος στόπαρε, μπήκε στη περιοχή και ανατράπηκε καθαρά από τον Γκοκιτίτζε. Ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και απέβαλε τον αμυντικό της Ντινάμο. ΤΟ πέναλτι εκτέλεσε ο Γκουλόν, ο Αλαβίτζε απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Γάλλος έκανε το 1-0. Το γήπεδο άρχισε να γίνεται κατηφορικό και στο 61′ ήρθε το 2-0. Ο Φοφανά έκανε σέντρα, ο Σέρινταν τη κεφαλιά και ο Σκέμπρι με προβολή από κοντά σκόραρε! Στο 68′ ένα σουτ του Σέρινταν από το μικρό κουτί κόντραρε σε σώματα και στο ίδιο λεπτό το μακρινό σουτ του Οικονομίδη έφυγε μόλις άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σέρινταν έπιασε κεφαλιά από το μικρό κουτί, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε εκ νέου στο δοκάρι.

Συμπερασματικά

Το πρώτο ημίχρονο μας τρόμαξε, όχι γιατί η ομάδα δεν ήταν καλή, αλλά γιατί η μπάλα δεν έμπαινε. Ευτυχώς τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα είναι στην επόμενη φάση. Συνεχίζουμε…